Morten Teien

Morten TeienTANKENES KRAFT: Morten Teien er utdannet økonom fra BI, og pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialisering innenfor motivasjonspsykologi og sammenhengen mellom prestasjonsangst og læring. Han beskrives som en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon og motivasjon.  I sine engasjerende, folkelige foredrag hjelper han deg å forstå hvordan din egen prestasjonsangst hindrer deg i å nå realistiske mål. Blant annet snakker han om følgende:

  • Du trenger ikke å tro på deg selv!
  • Hva motiverer oss til ikke å prestere
  • Hvorfor gjør vi ikke det vi vet er fornuftig å gjøre?
  • Hvorfor alle kan lykkes.

En rød tråd er hvorfor det er viktig å være bevisst på forskjellen mellom HVA DU ER – og HVA DU GJØR.

BAKGRUNN

Teien er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialfelt motivasjon og prestasjonspsykologi. I tillegg har han studert klassisk og moderne retorikk. Han er også Bedriftsøkonom fra BI, og har erfaring fra bl.a. Gjensidige, Storebrand og Euro Business School.Morten har utviklet og gjennomfører i dag flere løpende lederprogrammer for større organisasjoner. De siste årene har han jobbet som rådgiver, foredragsholder og prosessveileder innenfor privat og kommunal sektor. Morten holder foredrag, kurs og driver prosessveiledning i selskapet Ergo Credo.

KOMBINASJONSMULIGHET

Teiens faglige tilnærming fungerer godt i kombinasjon med Tom Wangeruds foredrag «En Eventyrlig Hverdag«.  Han tar tak i det Teien har sagt – ved å gjøre tilhørerne mer konkret bevisst på hva hver og en kan gjøre for å forbedre den kollektive arbeidssgleden. Hvordan kan vi med økt selvinnsikt være energi-ladere for oss selv og alle rundt oss?  Dette er et underholdende foredrag med musikalske innslag, som gir en lystig avslutning på dagen.  Teien og Wangerud som kombinasjon kan fylle 4 timer av en fagdag.

Be om pris på Morten Teiens «Tankenes Kraft», eventuelt i kombinasjon med «En eventyrlig hverdag», ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.