Foredrag med Tom Wangerud

Tom Wangerud
EN EVENTYRLIG HVERDAG 
 er et inspirerende foredrag om arbeidsglede – som motiverer hver enkelt til å gi litt mer av seg selv for å skape bedre arbeidsmiljø, trivsel og motivasjon. Tom Wangerud fyrer opp under LYSTEN TIL Å BIDRA på en energisk og troverdig måte.  Hvordan få medarbeiderne til å hjelpe hverandre å skape «En eventyrlig hverdag» sammen?

Et godt arbeidsmiljø kan dessverre ikke kjøpes. Det må dyrkes fram, vannes og pleies. Lykkes du, kan du høste godene i form av medarbeidere som trives, har lavt sykefravær, motiverer seg selv og leverer resultater med et smil!

Tom Wangerud er gründer, entertainer og foredragsholder. Han har 20 års erfaring fra ledelse i kommunikasjonshuset Gandalf. I «En eventyrlig hverdag» deler han sine egne erfaringer fra en bølgete vei mot suksess i et morsomt og inspirerende foredrag.

Foredragsholder Tom Wangerud
En Eventyrlig Hverdag
Et ‘eventyr’ handler om å vinne prinsessa og halve kongeriket. Men det handler også om å møte utfordringer og bekjempe troll! Uten motgang blir det ingen spenning. Det gjelder å finne balansegangen som gjør at vi har det moro mens vi kjemper oss gjennom hverdagen. Foredraget er spekket av konkrete og håndgripelige eksempler og grep for hvordan du og dine kolleger kan skape en mer eventyrlig hverdag sammen.

Et foredrag om selvinnsikt i hverdagen

Spør dine medarbeidere hva en idealkollega er. Kanskje svarene er; en du kan stole på, en du kan le med, en som respekterer deg, en som aldri baktaler deg, en som stiller opp, osv? Tenk for en arbeidsplass vi ville hatt, hvis alle var slik med hverandre!  Den eneste veien å komme dit på, er å motivere hver enkelt til å opptre på denne måten SELV. Dette er et hovedbudskap i Tom Wangeruds foredrag.

Er vi troll for hverandre på jobb?
Hver enkelt må ta ansvar
En trivselskultur bygges på to nivåer; individuelt og kollektivt. Vi må gjøre medarbeiderne bevisste på at han/hun må begynne med seg selv. Hvis hver og en begynner med å gi litt av seg selv, vise interesse for andre, spre positive holdninger og rose kolleger, så snøballen begynne å rulle. Hvis vi i tillegg gjør det til en selvfølge å aldri stille sur på jobb, aldri snakke nedsettende om andre og motarbeide all “kos med misnøye”, så er vi på god vei.

For å lykkes med dette, må alle medarbeiderne engasjeres. Dere må bli enige om hva som er målet, og hvorfor. Samle kollegene til en prosess hvor dere blir enige om hvordan dere skal være med hverandre. Målet er at alle skal føle trygghet og tilhørighet på arbeidsplassen. La medarbeiderne selv komme fram til kjørereglene, og nedfell de i en «trivselstavle». Kombiner Wangeruds foredrag med dette gruppearbeidet (se nedenfor)!

Tom Wangerud leverer alltid.
Vær OND!
Wangeruds ”O.N.D.-filosofi” er en enkel måte å trene seg selv til å holde humøret oppe selv på dager med motgang og kjedelige oppgaver. Oppdag, Nyt og Del de mange små lyspunktene selv en møkkadag har å by på! Selv om det er kald høst, kan lufta være deilig frisk. Og når snøen kommer, tenker du at den kalde, gufne årstida er her? Eller oppdager du at det ble mye lysere og triveligere ute? Nyter du suksessen da du har hatt en vellykket salgssamtale? Og Deler du gleden over hvor moro det var å gjøre en god innsats med en kollega?

Hvis vi venner oss til å oppdage slike små blomster, får vi dusinvis av dem hver dag. Nyt dem, så blir det mindre plass til det negative. Og del oppdagelsene med de rundt deg, så hjelper du de rundt deg til å se lyst på situsjonen også. Får du det til, kan du bli en levende batterilader for deg selv – og andre. Tenk hvor mye triveligere hverdagen din blir. Og tenk for en hyggelig kollega du blir å ha! 

Lykkes du med dette, er du godt på vei til å skape en eventyrlig hverdag og et arbeidsmiljø med en positiv trivselskultur.

Varighet og pris
Foredraget varer ideelt sett i 1,5 time. Kan utvides eller kortes ned etter nærmere avtale. Be om tilbud ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.

Tom Wangerud krydrer med musikkinnslag

TILVALGSMULIGHET: «LAG EN TRIVSELSPLAKAT»
Et mulig tilvalg er å utvide samlingen med et gruppearbeid – en workshop – hvor vi utarbeider bedriftens egen TRIVSELSPLAKAT. Da jobber vi samme over en firetimers-periode. Foredragsholderen leder dere gjennom en øvelse som resulterer i bedriftens «Ti bud for trivsel og arbeidsglede».  Dette skal være deres egen hustavle – som minner hver og én om hvordan han/hun skal være MED sine kolleger – for å bidra til at alle opplever en hverdag preget av trygghet, tilhørighet, motivasjon og arbeidslede. Enkle, jordnære kjøreregler som minner oss om hvordan vi kan hjelpe hverandre å ha det bra på jobben – hver dag!   Varighet inkl foredrag og pauser er 5–6 timer.

Rust med Tom Wangerud holder foredrag.TILVALGSMULIGHET 2:  Foredrag med live-band
«Trivselskonserten» er en popularisert utgave av foredraget, hvor foredragsholderen stiller med fullt band! Her blir det mer god og relevant musikk, og litt mindre prat, noe som gir en uformell underholdningspakke som passer fint i overgang mellom fagdag og fest – eller til aperitiffen. Les mer her.

 

Bakgrunn

  • Tom Wangerud, født 1968 i Grue kommune. Bor i Kongsvinger.
  • Gründer av Gandalf Kommunikasjon AS, et ledende byrå i innlandet (nå solgt til Leidar AS)
  • 20 års erfaring med motivasjon- og personalledelse.
  • Erfaring fra musikal, teater, band og annen scenesport.
  • Daglig leder i Underholdningssjefen.no

I godt selskap
Wangeruds foredrag er gjennomført snart 200 ganger, for små og store grupper, fra 10 til 400 tilhørere. Dette er noen av oppdragsgiverne:

Orkla (OHPC), Oslo Kommune, Bergen Kommune,  Jernbaneverkets IKT-avdeling, NSB Materiell, TV2 – mellomledersamling, Ullevål Sykehus – avdeling for genetikk, IKEA kundesenter, Meny, Haukeland Sykehus – psykiatrisk avdeling, Norli Libris, Kinnarps, Statoil Hedmark, Statoil Forretningsutvikling, ICA Eiendom, Hedalm Anebyhus, Telenor, Statistisk Sentralbyrå, DnB NOR, Attendo Norge, Markedshøgskolen i Oslo, Forsvaret, Siemens, Lindorff, Nordea, Tine Øst, Statens vegvesen, Forsvarets velferdstjeneste, Kreftforeningen, KrediNor, Skanska HR, Electrolux, Felleskjøpet Agri, Sweco, Hedmark Fylkeskommune, Prior, Aftenpostens TM-avdeling, Gladengen Drift AS i Reitangruppen, Rescon Mapei, Innovasjon Norge, Norsk Tipping, Jernbaneverket, Rehabiliteringklinikken Bergen,  Paulus Sykehjem, Barnehageressursen AS, Valdres IKT, Gunnar Holth Grusforretning, Kongsvinger & Smedtorp Trafikkskole, Kongsvinger Kunnskapspark, Ligningskontoret i Hedmark, Contiga AS, Maarud AS, Adventura Consulting, Silent Gliss, Nitor, Tretorget, InvaCare, Procter & Gamble, Marikollen Barnehage m.fl.

 

TILBAKEMELDINGER:

Tusen takk for et eventyrlig inspirerende foredrag for oss i Equinor på Kårstø. Og gode tips som «treffer», og får en til å reflektere over hvem man ønsker å være i kollegiet. Hvem vil vel være et avdelingstroll!?  Dette å huske på at vi er ett lag:  Vær en flokk som jakter på samme bytte. Vi har alle en «ulv» i oss. En av mine kolleger sa: «For et fyrverkeri av en type!» 😊

Hilsen Sigrun Salamonsen,
Equinor Kårstø, foredrag på samling 7. juni 2018

Vi i Bibliotekenes Hus hadde gleden av å ha besøk av Tom Wangerud og bandet Rust på en «housewarming» i vårt nye bygg torsdag 22.3.18. Undertegnede har opplevd Wangerud & Co før og det var ingen tvil hva som var førstevalget i fm husfesten vår. Tom snakker om hvordan et godt arbeidsmiljø må dyrkes frem, at det er den enkeltes ansvar å bidra – og hvordan man relativt enkelt kan gjøre det.

Trivselsforedraget til Tom er ujålete, svært treffende, veldig morsomt og i motsetning til mange andre slike foredrag gir det hva reklamefolk kaller et tydelig etterlatt inntrykk. Vi var om lag 70 medarbeidere og gjester og det har kommet en strøm av positive tilbakemeldinger. Folk gikk rundt i gangene og snakket om undercover trolls, OND-filosofen m.m. dagen derpå. Eller for å si det med et antall kolleger; «dritbra!». 

Så til dere i virksomheter som trenger en vitamininnsprøytning, effektive virkemidler til godt arbeidsmiljø, gapskratt – og soundtracket til en topp fest, Tom Wangerud & Rust leverer alt dette!

Hans A. Vigen, Bibliotekenes Hus
Trivselsforedrag med innslag av bandet RUST, 22. mars 2018

«Vi har hatt et fantastisk foredrag av Tom Wangerud, “En eventyrlig hverdag”, som var midt i blinken for oss som jobber i stall og rideskole. Han hadde tilpasset foredraget til våre behov, og han klarte å nå alle, selv om tilhørerne hadde en aldersspenn fra 17 til litt over 50. Vi kan varmt anbefale Tom Wangeruds foredrag til alle kjente.»

Ingvild Nygaard Sveen
Søndre Nordstrand Rideklubb, 10. mars 2018

Foredraget: Et fornøyelig musikalsk foredrag om det viktige i livet! Satte i gang refleksjoner hos oss, samtidig som vi koste oss med sang, og følte oss som en flokk!   PartyQuiz’en senere var hysterisk morsom. Tror samtlige klarte å komme langt utenfor komfortsonen, med dans på bordet, synging i mikrofon, og danse swing med Tom 😉 Dette snakker vi om enda!  Å klare å «kapre et hjerte» fra deg ble kveldens utfordring 😃

Anbefaler deg til alle, dette var godt for både hodet og hjertet. Vi ble en enda mer sammensveiset gjeng! TUSEN TAKK!!

Vennlig hilsen Kjerstin J. Martinsen
Veslefrikk FUS barnehage AS, Rømskog Spa 26. okt 2017

Vi hadde problemer med å definere hva som skulle til for å få et bedre arbeidsmiljø, men etter foredraget til Tom Wangerud, ble dette helt klart.  Engasjement, jordnært og ikke minst godt tilrettelagt for vår bedrift.  Fantastisk bra!

Lars Erik Svanholm, Svanholm Gravferd,
heldag med foredrag og workshop
Jægtvolden Fjordhotell, Nord-Trøndelag  23. sept 2017

Takk for et energisk og inspirerende show og foredrag!  Wangerud byr på seg selv både med sang og underholdning samt deler sine tidligere erfaringer med oss. Dette har bidratt til økt refleksjon om hvordan vi alle kan ta ansvar for hvordan vi møter og håndterer hverdagens utfordringer. Foredraget var oppløftende, og vi er svært fornøyde med det!

 Irene Hallanger, Brusetkollen
personalseminar på Latter 1. sep 2017

Tusen takk til Tom Wangerud for et inspirerende og motiverende foredrag. Jeg har utelukkende fått positive tilbakemeldinger og masse skryt fra deltakerne. Wangerud er enkel å samarbeide med, har treffende eksempler, godt humør og masse humor. Mine varmeste anbefalinger. 
Ass. seksjonleder Anja Jordal,
AFMR Helse-Bergen 21. aug 2017.

Tom trollbandt forsamlingen fra start til slutt. Han delte av sine egne opplevelser og trakk paralleller til en virkelighet som er gjenkjennelig for vår virksomhet. Han har en fremtoning som bidro til at han traff noe hos alle, uansett alder eller funksjon i virksomheten, og forsamlingen lot seg lett rive med i både allsang og oppgaver. Hans bruk av humor, uten å være klein, bidro til en løs og ledig atmosfære og forsterket budskapet. 

N.K.S. Grefsenlia AS
etter to foredrag for alle medarbeidere , 4. og 6. aug 2017

Takk til deg for en fantastisk dag. Du kan virkelig engasjere, har utrolig energi, du traff oss veldig bra. Utrolig mange gode tilbakemeldinger fra personalet. Jeg anbefaler deg virkelig videre.

Turid Granheim, PPS Sør / Bergen kommune
etter samling med workshop for 75 pers 16. juni 2017

Vi var veldig fornøyde. Flere av dine poeng passet så perfekt at det virket som jeg hadde informert deg bedre i forkant enn hva jeg hadde. Foredraget var ekte, folkelig og uten floskler. Vi har hatt et mye bedre klima på jobben etterpå. En av våre litt kritiske medarbeidere uttalte følgende: «Er i utgangspunktet veldig skeptisk til slike seanser, men må si jeg ble positivt overrasket!».

Peggy Heie, Adm dir. NorSIS
samling med workshop 4. jan 2017 på Smakfulle Rom, Sørum

Vi var godt fornøyd med foredraget. Omtalen i etterkant i lærergruppa var entydig positiv, dette var et foredrag som ga oss speil til å kikke oss selv i kortene, et foredrag i en hyggelig, munter tone om et viktig tema for oss som skal slå sammen tre personalgrupper til en. Takk for innsatsen!

Jørgen Bo Gundersen
Rektor, Kongsvinger ungdomsskole, 2. mai 2018

Takk for en eventyrlig fagdag. Jeg synes du hadde et inspirerende og motiverende foredrag som traff den enkelte medarbeider godt. Du hadde fin kombinasjon i foredraget, med musikk, humor og alvor. Mange gode poenger som gir grunnlag for refleksjon og ettertanke. God workshop, der vi sammen med medarbeiderne fikk utarbeide vår trivselsplakat.   Velferdskomiteen er nå i gang med å dekorere vårt Kontaktsenter med vår nye trivselsplakat. Takk for samarbeidet og en flott dag!!

Harald Lid, Avdelingsdirektør NKS Møre og Romsdal
heldagssamling med «Trivselsplakat» i Molde 22. mars 2017

Sjeldan at eg uppfordra får så mange positive tilbakemeldingar etter eit foredrag. Foredraget blei formidla med stor entusiasme og hadde ein god miks mellom musikalske innslag og fordrag. Personalet fekk mange eksempel som dei kunne kjenne seg igjen i og ta med seg vidare i sitt arbeid. Me gjekk derifrå og fekk lyst til å vere ei best mogleg utgave av oss sjølve.

Anne Marte Valaker,
Bikuben, Blokkajordet og Lilleaker barnehage
Bydel Ullern, Oslo kommune, 29. aug 2016

Tom Wangerud holdt et svært interessant foredrag om arbeidsmiljø og hvordan hver enkelt av oss har et ansvar for et godt miljø på arbeidsplassen. Han belyste temaet på en lett og inspirerende måte, som holdt publikums oppmerksomhet i 1 1/2 time. I tillegg holdt han siste innlegget på vårt to dagers seminar, ikke lett tidspunkt å bergta publikum, men det klarte han!

Else Marie Lingaas, Universitetet i Oslo,
Det matematisk-naturvitenskaplige fakultet, 22. juni 2016 

Tusen takk for et flott foredrag og ditt musikalske innslag, som absolutt løftet stemningen og ga en flott start på dagen. Dette var vi alle enige om. Her er noen tilbakemeldinger fra deltakerne:
«En veldig viktig påminnelse, viktig budskap»,
«Veldig bra foredrag og bra med musikalske innslag og måten han klarte å involvere alle på»,
«Motiverende, rørende og en vekker ift temaene han snakket om. Bra blanding mellom humor og alvor».
«Fikk noen vekkere i forhold til bevisstgjøring for meg selv i hverdagen og holdninger»,
«Han var en livlig og engasjerende type»,
«Fint med musikalske innslag og at han hadde satt seg inn i hvem HDB er i forkant – han fikk oss til å tenke…»,
«Underholdende og kjempeflink», «Gøy med effekter og morsom powerpoint!»

Heidi Chauviere, faglig koordinator
Holmenkollen dagsenter og boliger, 27. mai 2016

 

Takk for en trivelig ettermiddag.  Det første som lå på jobbmobilen min i dag var: «Takk for i går.  Veldig bra opplegg».  «Utrolig lærerikt foredrag».  «Dette var kjekt,  vi kunne ikke ha fått et bedre foredrag». Lykke til videre!

Mvh Kjellaug Frøyen Eide
avdelingsleder Kleppestø Sykehjem, 11. mars 2016

 

Hei Tom, og takk for sist!  Her er tilbakemeldinger etter foredraget ditt: «Han var veldig flink og engasjerende», «Foredraget gjorde at jeg ble mer bevisst på egen rolle i arbeidsmiljøet, og jeg fant sider hos meg selv som jeg skal jobbe med fremover», «Fantastisk morsom!», «Han kunne synge, og tekstene var veldig bra».  Vi er kjempefornøyde med jobben du gjorde, og foredraget ga absolutt energi til å gjøre en god jobb resten av dagen. Det kom mange kreative ideer etter gruppearbeidet. Du kan gjerne benytte meg som referanse ved behov.

Med vennlig hilsen
Ann Iren V. Fidgett, Leder NAV Sørum,  14.02.16

Tom Wangerud leverte på dagens TORSDAGSLUNSJ FOR NÆRINGSLIVET i regi av Byen Vår Kongsvinger og K+. Glade og fornøyde deltakere – over 100 i tallet – går videre i livet mot en eventyrlig hverdag.

Uno Arnesen, Byen Vår Kongsvinger 02.12.2015

Her er flere tilbakemeldinger fra andre tilhørere på «Torsdagslunsj for Næringslivet»:
«Ingen over – ingen ved siden… Trollbandt ditt publikum på torsdagslunsj i dag (Elisabeth Haug)».  «Takk for et energigivende fyrverkeri av et foredrag (Heidi Sem Hexeberg, Hårfin)», «Utrolig Bra! (Jorunn Fiskerud, Adecco Norge AS)». «Tommel opp – dette var eventyrlig bra!! (Anneli Waaler, Guri Malla AS)»

Deltakere på Torsdaglunsj for Næringslivet

 «Et interessant og lærerikt foredrag om hvordan man blir mer bevisst på seg selv, samt aksepterer at vi er forskjellige. Tom Wangerud fremstår som kunnskapsrik, morsom og seriøs.  Takk for en flott kveld!  En av våre ansatte sa det slik: «En positiv opplevelse, spennende og morsomt. Det gikk opp et lys for meg i går.»

Hilsen Thomas Nedreberg
for Smestad og Priorveien barnehage, 25.11.2015


Tusen takk for flotte timer, som gikk altfor fort. Jeg er veldig fornøyd. Du flettet fint inn vår hverdag i foredraget. Du hadde gode eksempler som ansatte kjente seg igjen i og hadde et forhold til. Veldig mange har gitt gode tilbakemeldinger som: fantastisk, du var veldig flink til å synge, kjekt å få le, dette var veldig bra, dette gav meg innspill som jeg kan bruke hjemme og på jobb – og en medarbeider kom med et “ulvehyl” i morges :-).  Håper dette varer videre og at vi klarer å bruke det vi har lært i hverdagen. Gleder meg til fortsettelsen, foredraget har gitt mange motivasjon, som jeg tror at vi komme til å ha utbytte av i  miljøarbeidet på Strømsnes. En kollega sa: «Jeg tror Tom kunne snakket om hva som helst og det hadde ikke blitt kjedelig, han var så engasjerende i alt han sa, og det var ikke ett minutt som var kjedelig»

Vennlig hilsen Anette Clausen Færestrand,
Fagavdeling Helse og omsorgm, Avdelingsleder Strømsnes, 11.11.2015


«Tilbakemeldingene har vært udelt positive og folket synes det var et morsomt, lærerikt og noe annerledes. Du leverte over forventning. Jeg likte godt at du blandet inn din tidligere erfaring med gode eksempler – og ikke minst brøt opp med sang og musikk. Dette var noe som gikk hjem hos folk. Skal jeg fremheve noe jeg likte spesielt godt, var det at du var meget godt forberedt. Alle navn og uttrykk som vi bruker satt som et skudd uten nøling, og det gir en følelse av oppriktighet og ekthet».

Pål Bristol, IKT-avdelingen
Jernbaneverket, 15.10.2015

«Hei. Vil bare nytte anledningen til å gi deg en kompliment og takke masse for ditt foredrag. Tilbakemeldinger til meg var at alle syntes dette var underholdende og spennende, samtidig som de også innser det ansvar som påhviler den enkelte for egen trivsel og helse på arbeidsplassen (og hjemme). Hvis alle begynner med seg selv – i stedet for å fokusere på å endre alle andre – vil hverdagsgleden komme helt av seg selv. Dessverre er vi ikke supermennesker så det er et kontinuerlig behov for å bli minnet på dette. Som du sier er det fullt mulig å legge inn en setning eller to i eget hode som kan hjelpe en med å huske dette i hverdagen. Du skal ikke se bort fra at du kan bli invitert hit igjen for å hjelpe oss videre med dette. Flere ledere/verneombud har allerede tatt kontakt i forhold til hvordan de kan få til en happening med deg og sine egne ansatte».

Jan Ohm Kyvik, Seniorrådgiver HR- administrasjonsenheten
Bydel Ullern, Oslo kommune,  24.09.15

«Takk for innsatsen i forbindelse med våre kursdager i Spania. Tilbakemeldingene fra personalet er helt supre, alle jeg snakker med er kjempefornøyde. Foredraget ga oss akkurat det vi ønsket, med stor nytteverdi for oss. Deltakerne syntes det var artig å høre på deg, og kjente seg godt igjen i mange av situasjonsbeskrivelsene. Alt i alt var alle veldig fornøyd og de likte godt det du leverte.»

Liv Hege Olsen, Stiftelsen Betanien Bergen, 23.09.15

«Tusen takk for et morsomt, inspirerende og humorfylt foredrag (begge foredragene var det), et fantastisk show under middagen og et gøyalt og engasjerende PartyQuiz show. Har fått veldig mange hyggelige og fine tilbakemeldinger. Jeg har aldri sett en så glad og fornøyd gjeng på samlingene vi har hatt tidligere. Alle er kjempefornøyde! Dere var profesjonelle!»

Anne Kersti Mo, Koordinator NSB Materiell 28.08.2015
(foredraget «En Eventyrlig Hverdag»,
Syngende Servitører, PartyQuiz Show og «Tid for Tomgang»)

«Takk for sist, dette var vellykket. Noen tilbakemeldinger var: «Her kjente jeg meg igjen», «Han fikk med seg alle», «Viktig tema, skulle ønske flere ansatte var med» og «Dette må vi ta med oss i hverdagen». I det store og det hele var de ansatte veldig fornøyd, og 22 medarbeidere på lønningspils etterpå var ikke dårlig!»

Grete Børke, daglig leder
Paulus Sykehjem for Attendo Norge AS

«Et inspirerende foredrag som en kjente seg igjen i og gav en lyst til å bli en bedre utgave av seg selv! Fremført på en fengende og engasjerende måte! Tom er flink til å få med seg folk og sangene har treffende tekster. Kan anbefales for alle! Flere kolleger gikk bort til Tom og takket når de gikk.»

Ellen Backer
Human Resources and Organisation Manager
Moss Maritime AS

«Tom leverte et meget bra foredrag med «En eventyrlig hverdag». Det traff «spikeren på hodet» opp til flere ganger i løpet av de to timene vi hadde han til disposisjon, de fleste fikk noe å tenke på. Tilbakemeldingene fra salen har vært fantastisk bra, et foredrag som mange kjente seg igjen i. Han skapte stort engasjement i salen med topp formidlingsevne og innslag av musikk.»

Mvh Cecilie og Hege JJ, Santander Consumer Bank AS

«Jeg kan trygt si vi fikk det vi søkte etter for personalseminaret vårt. Med ditt vinnende vesen, variasjon i framføringen, drama, sang og fortellinger – fengslet du forsamlingen. Det ble mye smil og latter. Du skapte entusiasme, lokket fram kreativitet og fikk forsamlingen med deg i tankerekkene dine. Som arbeidssted fikk vi med oss en fin felles opplevelse. Enda viktigere for oss er at vi laget «trivselsplakaten» som vi har med oss videre i arbeidet for å lage vår egen EVENTYRLIGE HVERDAG. Med små enkle grep har vi en huskeliste for hvordan vi skal spre glede, trygghet og engasjement til hverandre. Lykke til videre med gledesspredningen din!»

Med vennlig hilsen Hanne K. Didriksen
rektor, Midt-Østerdal videregående skole

«Innertier!»
«Takk for sist. Ditt foredrag var en stor suksess, vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger. Etter to dager med seminar tror jeg det som sitter igjen hos aller flest er «vær tabletten – ikke hodepinen». Så der fikk du virkelig inn et poeng! Det har vært en glede å samarbeide med deg, og på vegne av styret vil jeg gjerne takke for ditt bidrag.»

Mvh, Katrine Fjeldhus, Sweco

«Et forrykende foredrag, som på 1 time klarte og formidle viktige elementer for å sikre et godt og utviklende arbeidsmiljø på en engasjerende og gjenkjennbar måte. For oss var dette perfekt!»

Camilla, NAV Forvaltning Østfold

«Takk for et fantastisk underholdende og inspirerende foredag i anledning VO-dagen på Karenlyst. Dette var gull, […] en flott start til å hjelpe oss å gjøre hver dag på jobb til en fest.»

Med vennlig hilsen André Kruse,
avd.leder kasse, Meny Bogstadveien

«Vil takke for en meget god, fornøyelig og inspirerende 3 timers økt med deg på torsdag i forrige uke. Perfekt for oss.»

Med vennlig hilsen, Tom Espen Eide,
Adm. dir, ICA Eiendom Norge AS

«Takker for et meget godt og inspirerende foredrag med et tydelig og reflektert budskap!»

Med vennlig hilsen Uno Frivoll, Eiendomssjef, Kongsvinger kommune

«Takk for sist og inspirerende foredrag. Å få 11 slitne møtedeltagere og anleggsfolk til å ule i kor etter en lang møtedag skal du ha skryt for. Du skal ikke se bort ifra at vi vil etterspørre dine tjenester også en annen gang.»

Odd Inge Aaheim, HMS/KS leder, Veidekke Entreprenør AS

«Takk for motiverende foredrag. Jeg har snakket med de fleste, og alle har vært positive! Kokkene startet dagen med et ulvehyl  ;-). Det var mye som passet til vår gruppe, så nå har vi en tråd å jobbe videre med. Takk igjen for en inspirerende time.»

Mvh Julie Skilbred,
daglig leder GLADengen Drift AS i Reitangruppen

«Takk for sist på Nittedal Torvindustri AS’ motivasjonsseminar på Opaker Gård 15. februar. Vi har satt stor pris på samarbeidet med deg før seminaret, og du har til fulle innfridd våre forventninger som seminarleder. Etter motivasjonsseminaret har vi hatt en gjennomgang med alle medarbeiderne, og den samlede vurderingen er høyst positiv.»

Birgit Ording, Adm. dir., Nittedal Torvindustri A.S

Her er noen forslag til konferansesteder hvor det er fint å kjøre foredraget: Vinger Hotell & Spa, Kongsvinger FestningOpaker Gård og Maarud Gaard.