Digital kickoff for høsten 2020

Digital kickoff for online foredrag Tom WangerudDigital kickoff som inspirerer til å brette opp ermene.

Gi en direktesendt, digital kickoff til dine medarbeidere, i form av et 20 minutters energigivende online-foredrag tilpasset din bedrift. Fokus er hvordan hver og én kan ta ansvar for sitt eget humør og arbeidsglede, selv på dager hvor det kan føles tungt. Hvordan kan vi ha det enda morsommere på jobb, mens vi samtidige er produktive og leverer maksimalt? Vi snakker om effekten av positiv energi!

Tom Wangerud er en etterspurt foredragholder med sitt større foredrag «En eventyrlig hverdag». Stilen er uformell og energisk, med eksempler basert på egne erfaringer fra ledere i kommunikasjonsbransjen.

Vår «Digital kickoff» er utdrag fra dette populære foredraget, med fokus på hvordan hver og en kan styre sitt eget tankesett i positiv retning. Ved å legge all energi og fokus på det som bygger opp og gir inspirasjon er det fullt mulig å ha helt topp dager, selv i motgang.

Wangerud fikk selv 100% stopp i all inntjening i forbindelse med nedstengningen av landet 12. mars. Til tross for at alt stoppet opp, og pengene «renner ut», har han holdt humøret på topp, og jobbet videre for fullt med flagget til topps. Motivasjonen er at det alltid er gode ting å ta tak i, som gjør at man stiller sterkere senere, og når verden åpner for fullt igjen vil bedriften være bedre rustet enn noensinne.

Digital kickoff – eller personlig oppmøte

Bestill en digital kickoff til et digitalt avdelingsmøte, kickoff, en virtuell fredagspils (eller onsdagskaffe), mulighetene er mange.  Vi benytter normalt Zoom, men kan tilpasse oss den platformen som passer for dere. Sendingen kjøres fra underholdningssjefens hjemmestudio i Kongsvinger, med mindre dere har et annet forslag. Ønsker dere et større foredrag til en digital konferanse, så er det også fullt mulig.

Men dersom dere har anledning til samles, og ta i mot en levende gjest, så er jo dét det aller beste. Da anbefaler vi foredraget «En Eventyrlig Hverdag», hvor Tom kommer med en 1,5 times energibombe, som gir enda mer valuta for pengene. Les mer om foredraget her. Du finner en lang rekke referanser/tilbakemeldinger på foredraget på samme side.

Be om pris på digital kickoff ved å fylle ut det lille skjemaet her

Fanget pressens interesse

Tom Wangeruds positive og inspirerende attitude i sosiale medier nådde fram til pressen. Avisen Glåmdalen viet saken stor oppmerksomhet, med 2,5 sider inkl hovedoppslag på forsiden, se faksimile her:

Digital Kickoff positiv energi