Lag Firmasangen!

Lag og spill inn Firmasangen i studio
Vi plukker ut en fengende, kjent popsang. Så dikter vi en morsom firmasang til melodien, og spiller den inn på CD!

TEAMBYGGING: Lag en firmasang sammen – og spill den inn! Det blir kjempestemning når hele gjengen synger inn sitt «Live Aid-bidrag» om sin egen, fantastiske bedrift.

Først konkurrerer vi om å dikte den morsomste firmasangen om deres bedrift, med bistand av en musiker.  Så spiller vi vinnerlåta inn i et proft studio!

Tema for firmasangen kan være bedriftens fordeler, verdier og arbeidsmiljø. Dette gir en unik anledning til forankre strategiske holdninger i gruppen.

Hvem har laget den beste firmasangen?

En musiker sirkulerer og hjelper til med både rim, rytme og humor. Vi plukker ut en kjent, morsom melodi på forhånd. Når bidragene er klare kjører vi konkurranse, som Melodi Grand Prix eller IDOL-finale. Her kårer vi den beste firmasangen. Dette gir et fint underholdningsinnslag i seg selv.

Så øver alle inn refrenget på vinnerlåta – og spiller det inn sammen i vårt eget studio!  Vår samarbeidspartner, Skyline Studio, rigger opp mobilt studio i et av møterommene. En tekniker bistår oss med å lage en skikkelig produksjon. Vi oppfordrer de som er litt ekstra interesserte – gjerne noen fra ledelsen – til å synge inn noen sololinjer, slik firmasangen blir i beste «live-aid stil”.  Musikken har vi kjøpt inn på forhånd.

Mens gruppen nyter en bedre middag, mikser teknikeren firmasangen ferdig. Dermed kan vi presentere det ferdige produktet til kvelds. Om dere ønsker det, kan vi lage cover med bilder av gruppen på og brenne CD-er i løpet av natten. Da kan hver deltaker får sin souvernir-CD med bilder på coveret til frokost neste morgen!

PS: Aktiviteten kan også gjennomføres uten studioinnspilling, men bare som en lek/aktivitet. Det tar mindre tid, men dere får allikevel jobbet med implementering av bedriftens visjon og verdier på en morsom måte.

Pris: Be om pris på firmasangen-aktivitet her
Varighet: Halvdagsaktivitet pluss kveldsunderholdning.  Passer for grupper opp til 50 pers.

Vi går i studio og lager firmasangen
Vi kjører IDOL-konkurranse for å velge vinnerbidraget – som naturligvis får platekontrakt der og da!