Vi går i studio!

Lag og spill inn Firmasangen i studio
Vi plukker ut en fengende, kjent popsang. Så dikter vi en morsom firmasang til melodien, og spiller den inn på CD!

TEAMBYGGING: Lag en firmasang sammen – og spill den inn! Det blir kjempestemning når hele gjengen synger inn “Live Aid-bidraget” om sin egen, fantastiske bedrift.
Først konkurrerer vi om å dikte den morsomste sangen om sin egen bedrift, med bistand av en musiker.  Så spiller vi vinnerlåta inn i et proft studio!

Tema for sangen kan være bedriftens fordeler, verdier og arbeidsmiljø. Dette gir en unik anledning til forankre strategiske holdninger i gruppen.

En musiker sirkulerer og hjelper til med både rim, rytme og humor. Vi plukker ut en kjent, morsom melodi på forhånd. Når bidragene er klare, kjører vi IDOL-finale, og vi kårer det beste bidraget. Dette gir et fint underholdningsinnslag i seg selv.

Så øver alle inn refrenget på vinnerlåta – og spiller det inn sammen i vårt eget studio!  Vår samarbeidspartner, Skyline Studio, rigger opp mobilt studio i et av møterommene. En tekniker bistår oss med å lage en skikkelig produksjon. Vi oppfordrer de som er litt ekstra interesserte – og gjerne noen fra ledelsen – til å synge inn noen sololinjer,  i beste “live-aid stil”.  Musikken har vi kjøpt inn på forhånd.

Mens gruppen nyter en bedre middag, mikser teknikeren låta ferdig. Dermed kan vi presentere det ferdige produktet til kvelds. Om dere ønsker det, kan vi lage cover med bilder av gruppen på og brenne CD-er i løpet av natten. Da kan hver deltaker får sin souvernir-CD med bilder på coveret til frokost neste morgen!

Varighet: Halvdagsaktivitet pluss kveldsunderholdning.  Passer for grupper opp til 40 pers.

Vi går i Studio
Vi kjører IDOL-konkurranse for å velge vinnerbidraget – som naturligvis får platekontrakt der og da!