The Bøcks

PARTYBAND: Et av våre beste partyband, for de som liker god festmusikk med høy partyfaktor. Repertoaret er preget av mye kjent NORSK musikk, noe som gir høy allsangfaktor som alle henger seg med på.  The Bøcks sprer fest og glede med stor spilleglede, og folk flokker seg gjerne rundt scenen for å synge med av full hals. Settlisten består i hovedsak av popmusikk fra de siste 3 tiårene, og de proffe musikere som jobber aktivt med publikum.

Festmusikk med allsangfaktor

Forgrunnsfigur Philip Bøckman er utdannet entertainer fra Bårdar og Guildford School of Acting i London. Han er også mannen bak Showbøck’s Syngende Servitører, og en en rutinert musikalartist. Så når han stiller med topp musikere for å levere festmusikk – har du fått en artist som KAN entertainment! Bandet består av skikkelig proffe musikere. Bøckman har har vært opptatt av at medlemmene ikke bare skal være dyktige på sine instrumenter, men også at de skal trives sammen og ha evne til å underholde fra scenen.

Philip Bøckmann

Festmusikken er valgt ut etter fire kriterier: De skal være kjente, stemningsskapende, ha allsangpotensiale – og de skal selvfølgelig være dansbare. Låtvalget består av en ekstra stor dose norske og svenske låter. Her er det BARE kjente, morsomme og fengende låter på repertoaret.

The Bøcks kan stille med eget lydanlegg ved arrangementer med opp til 150 gjester.  Mot et lite tillegg, kan de også  stille med et trivelig, allsangpreget underholdningsinnslag under middagen.

The Bøcks er også et perfekt band å kombinere med Underholdningssjefens Syngende Servitører – da får dere tidenes middags-show i samme pakka, med festmusikk fra bandet etterpå. Les mer om dette her.

Be om tilbud på en festkveld med The Bøcks her  (husk å oppgi hvilket band du er interessert i)

Tilbakemeldinger:
Hei!  Festen ble helt super og musikken var utrolig bra. Det var skikkelig trøkk og bare fått kjempebra tilbakemeldinger👍.

Vennlig hilsen/Best Regards
Kjetil Høgbakken, adm. dir Otto Olsen AS
etter privat 50-årslag på Nannestad 16. sept 2017

Takk for god festmusikk på Gålå i helgen. Det var en fornøyd forsamling som ikke ville at bandet skulle gå av. De kunne spilt hele natten, hadde det vært opp til alle som ville danse!

Mvh Charlotte Heyerdahl,  Svea Finans
etter firmafest på Wadahl Høyfjellshotell 7. jan 2017

 

 

 

The Bøcks leverer festmusikkPhilip Bøckmann er ekspert på festmusikk