Showbøck – the band

PARTYBAND: «Showbøck – the band» er musikerne som komper vårt heftige syngende servitører-show. Teamet tar også på seg rene partyjobber, og framstår da som et av våre aller beste partyband. Disse knallgode musikerne er utdannet i faget, vant til å spille alt av moderne festmusikk – og løfte selskaper opp under taket.

Festmusikk med allsangfaktor

Showbøck passer for de som liker god festmusikk med høy partyfaktor og allsangfaktor. Repertoaret er preget av mye kjent NORSK musikk, noe som alle gjerne synger med på.  Etter hvert som folk har ristet fra seg på dansegulvet, pleier de gjerne å flokke seg rundt scenen for å synge med av full hals. Settlisten består i hovedsak av popmusikk fra de siste 3 tiårene, og de proffe musikere jobber aktivt med publikum.

Forgrunnsfigur Philip Bøckmann er utdannet entertainer fra Bårdar og Guildford School of Acting i London. Han er også mannen bak Showbøck’s Syngende Servitører, og en en rutinert musikalartist.  I vinter var han sentral i Sarpsborg-oppsetningen av Jesus Christ Superstar, både som medprodusent og i rollen som Judas. Så når han stiller med topp musikere for å levere festmusikk – har du fått en artist som KAN entertainment! Bandet består av skikkelig proffe musikere. Bøckmann har har vært opptatt av at medlemmene ikke bare skal være dyktige på sine instrumenter, men også at de skal trives sammen og ha evne til å underholde fra scenen.Philip Bøckmann

Festmusikken er valgt ut etter fire kriterier: De skal være kjente, stemningsskapende, ha allsangpotensiale – og de skal selvfølgelig være dansbare. Låtvalget består av en ekstra stor dose norske og svenske låter. Her er det BARE kjente, morsomme og fengende låter på repertoaret.

Mot et lite tillegg kan de også  stille med et allsangdrivende underholdningsinnslag under middagen.

Oppgrader til «Syngende servitører-show»

Showbøck er altså det faste backingbandet til «Showbøcks Syngende Servitører». Dette er et dinnershow hvor flere musikalartister utgir seg for å være servitører – før de smeller til med heftige partymedleyer underveis i middagen. En garantert suksess! Les mer om dette her.

Be om tilbud på en festkveld med partybandet Showbøck her  (husk å oppgi hvilket band du er interessert i)

Tilbakemeldinger:
Hei!  Festen ble helt super og musikken var utrolig bra. Det var skikkelig trøkk og bare fått kjempebra tilbakemeldinger👍.

Vennlig hilsen/Best Regards
Kjetil Høgbakken, adm. dir Otto Olsen AS
etter privat 50-årslag på Nannestad 16. sept 2017

Takk for god festmusikk på Gålå i helgen. Det var en fornøyd forsamling som ikke ville at bandet skulle gå av. De kunne spilt hele natten, hadde det vært opp til alle som ville danse!

Mvh Charlotte Heyerdahl,  Svea Finans
etter firmafest på Wadahl Høyfjellshotell 7. jan 2017

 

 

 

The Bøcks leverer festmusikkPhilip Bøckmann er ekspert på festmusikk