Hit Station

Hit Station

PARTYBAND:  Hit Station kaller seg «Norges tøffeste partytrio», og vi sier dem ikke i mot på det! Hit Station stiller med vokalist og gitarist Morten Fredheim i spissen (kjent fra bl.a The Voice). De har levert hundrevis av liveopptredener med imponerende respons i hele landet, med sitt forrykende energiske partyshow.  

Denne power-trioen løfter stemningen i taket med masse energi, god pop og rock – ispedd svulstige ballader med høy allsangfaktor – og en utømmelig dose spilleglede. I tillegg kan de komme med et imponerende lys, røyk- og lasershow for en overkommelig pris. Og dersom lokalet er innredet med projector og lerret bak scenen, kan dere i tillegg få et heftig videoeffekt-show som ruller på storskjerm bak bandet, synkronisert med låtene! Dette gir et utrolig imponerende og proft inntrykk, som få andre har maken til (se videoene nedenfor).

Hit Station spiller pop og rock

Hit Station spiller de kuleste låtene fra 80-tallet og helt frem til det som topper hitlistene i dag. Her dukker det opp alsang-perler fra Bruno Mars, Coldplay, A-ha, Seal, Pink, Tom Petty, Swedish House Mafia, The Killers, Eminem, Van Halen, Bon Jovi, One Republic, Taylor Swift, Katy Perry, Robyn, Maroon 5, Bryan Adams, Aerosmith, Def Leppard, AC/DC og mange flere.

Hit Station har holdt det gående siden 2012. Navnet Hit Station sprang ut fra en tanke om å være som en god radiokanal – hvor alle dine favoritt-hits kommer som perler på en snor! Trioen består av Morten Fredheim ( vokal/gitar) Rune Gandrud (bass/vokal) og Sturla Nøstvik (trommer).

Be om tilbud her:

Hit Station opererer i prisklassen fra 30′ til 50′ kr, avhengig av størrelsen på eventet, og hvor mye de selv skal ha med av lyd- og lysutstyr.  Be uforpliktende om pris til ditt arrangement ved å fylle ut det lille svarskjemaet her.

Hit Station kan benyttes til afterski, jubileumsfest, kick-off, julebord, firmafest, bryllup eller festival.Se flere videoer på Hit station sin egen YouTube-kanal her.