Eda Pelle

Eda Pelle er en morsom figuur
Eda Pelle ramler inn i selskapet med morsomme historier om kvinnfolk, bilkrotning, svensktoppar, svenskehandel og pörr. Tullball og musikk satt i system!

KOMIKER: Eda Pelle er en sprø ”svensk” figur fra den lille bygda Eda, rett innenfor grensen. Når han ramler inn i selskapet blir det garantert latter, med grensekulturens hovedingredienser som tema: ”bilskrotning, grenshandel, pörr och dragspel”!

Eda Pelle VET at en gentleman er en som KAN spille trekkspill, men lar være å gjøre det. Men Pelle er ingen gentleman… Allikevel er showet 95% moro og 5% moro-trekkspill.

Eda Pelle gestaltes av Kongsvingers ukronede revykonge, Øivind Roos. Han har vært selve symbolet på med revy, teater og komikk i Glåmdalsregionen siden midten av 80-tallet. Figuren Eda-Pelle er altså en sprø, svensk “skrothandler”, med et litt forvokst selvbilde og Roos ”kræsjer inn” i selskapet i sin corny blågule drakt – ofte med trekkspill på magen – og lager både verbalt og musikalsk tullball.

Innslaget med Eda Pelle er på ca 20-30 minutter etter ønske. Kan også bookes med to innslag gjennom middagen.

STANDUP OG KONFERANSIER
Øivind Roos tar også standup-oppdrag «i sivil», altså uten Eda-Pelle-figuren. Da serveres gode historier ved bordet i klassisk standup-stil. Han er dessuten en stødig konferansier, og kan bookes som toastmaster for helse selskapet.

Roos samarbeider med festbandet ”Tectyl Rock’n Roll Party”, slik at vi også kan levere en komplett pakke med bra dansemusikk, konferansier og komikerinnslag.

Fyll inn skjemaet her for å få et uforpliktende tilbud på underholdning med Eda Pelle.

En tilbakemelding:

Dette var helt knall, og har fått utallige positive tilbakemeldinger, så vi er kjempefornøyd!
Arild Olsbakk, Arne Olsbakk Transport AS, Koppang
Fra et tidligere show med Øivind Roos, der han opptrer i tre roller; som Eda Pelle, Førsteamanuensis Peik Reidar Gnu – og seg selv.