Glenn & Tomma – entertainerduo

Entertainerduo Glenn + Tomma

ENTERTAINERDUO: Glenn & Tomma er en duo som stiller med fengende musikk og sterke vokalprestasjoner. De to kan komme inn allerede under middagen, ta tak i publikum og løfte igang festen med profesjonell musikalsk underholdning.  Med piano, backingtracks og stor utstråling blir de to en allsidig leverandør av både flotte, kvalitetsorienterte sanger og hæla-i-taket partymusikk til dansegulvet utover natta.

Hva er en «entertainerduo»?

En «partyduo» er flinke til å lage fest etter middag. En «entertainerduo» gir deg derimot litt mer:  Glenn Luijbregts er en fullblods, skolert musikalartist.  Han «eier rommet» og tar tak i forsamlingen. Kommuniserer tett med publikum, skaper latter og stemning – allerede under middagen. Og hvis det passer på din fest, drar han gjestene med på allsang. Glenn & Tomma kan fungere som et musikalsk vertskap med innslag gjennom middagen – eller dere kan også engasjere duoen til å fungere som stødige konferansierer.  Så løfter de taket og fyller dansegulvet utover natten.

Tomma er en rutinert pianist som også synger, med en stemme av beste «The Voice-kaliber». Glenn opererer som vokalist med trådløs mikrofon, og dukker gjerne opp ute i salen blant gjestene. Og når dansegulvet skal fylles, supplerer de med forhåndsinnspilte komp, som gjør at det blir fullt trøkk enten de drar på en rockelåt fra Bon Jovi eller en poplåt fra Justin Timberlake!

Repertoaret består av kjente poplåtene fra de siste sju tiårene – fra robuste rockelåter til dagens moderne poplåter. Duoen kan også varte opp med flotte ballade- og jazzinnslag, for eksempel under en vielse, mottakelse eller når gjestene setter seg til bords. Rett og slett noe for alle!

To gode artister

Tom Andre Johnsrud – også kalt «Tomma» – stikker seg ut som pianoentertainer med en usedvanlig god sangstemme. Tomma har igjennom 15 år stått på utallige scener med flere band og samarbeid, og opptrådt på Betong, John Dee og Rockefeller for å nevne noen. Han leverer også en enmannspakke som løfter festen med pop og rock. Du kan lese mer om pianoentertainer «Tomma» her.

Glenn Luijbregts er etablert showartist, vokalist og skuespiller – med hundrevis av oppdrag under beltet. Han har jobbet både som skuespiller i store oppsetninger, som showartist på Color Line, i Starworks og Wallmanns on Tour og også som humorimprovisatør i ensemblet Blå Caps Impro. Dette er en allsidig underholdningspotet som passer for de aller fleste anledninger! Du kan lese mer om Glenn her.

Variert repertoar

Selv om det er noen gamle slagere med i pakken, består repertoaret mest av god rock og pop fra 90-tallet og fram til dagens hitlister. Her snakker vi låter fra Journey, Queen, Green Day, Bruno Mars, Bryan Adams, Gavin DeGraw, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Bruce Sringsteen, Bon Jovi, Elvis, John Fogerty, Avicii og mye mer. Duoen har også fengende medley’er som de kan levere under middagen – for å dra opp feststemningen.

Syngende Toastmaster

Duoen Glenn & Tomma tilbyr også programmet «Den syngende toastmasteren». Da tar Glenn på seg toastmasterrollen, og leder dere gjennom taffelet med stø hånd – og krydrer introduksjonene med flotte sangnumre akkompagnert av Tomma. Be om pris på dette i meldingsfeltet!

Be om pris helt uforpliktende

Ønsker du å vite mer om denne fine entertainerduoen, eller få et uforpliktende tilbud, fyller du ut det lille kontaktskjemaet her.

Pianoentertainer Tomma

Entertainer Glenn