Belinda Mellum

Belinda Mellum

KOMIKER:  Belinda Mellum er vårt siste stjerneskudd fra lokalrevy-scenen i Kongsvingerdistriktet. Hun dukker opp som komiker akkurat når festen trenger en liten «piff», og får alle til å slå latterdøra på vidt gap!  Belinda «eier rommet» med stor selvironi, masse glimt i øyet og gode historier som tar folk på kornet.

Belinda Mellum stiller med middagsinnslag

Belinda Mellum stiller med et underholdningsinnslag som fyller inntil 30 minutter med god humor, og passer særlig godt i et privat lag eller uformelt middagsselskap. Opptredenen deles ofte opp i to innslag, hvor hun kommer inn som to ulike «karakterer». For eksempel den frustrerte og rappkjeftete vaskekjerringa!

Belinda har etter hvert tilegnet seg lang erfaring som komiker og skuespiller i utallige revyer og teaterforestillinger rundt omkring i innlandet.  I 2019 turnerte hun sør-fylket med sitt eget kroshow «Bære Belinda» til fulle hus og stormende jubel.

Ved en standard komiker-opptreden fra Belinda Mellum kommer hun alene med et 20-30 minutters humorinnslag, for eksempel mellom hovedrett og dessert. Men på bestilling kan vi også sette henne i tospann med flere andre komikere, eller sammen med en pianist. Da kan hun nemlig også toppe opptredenen med et imponerende og morsomt sangnummer!

Belinda Mellum bookes som innslag til deres selskap ved å be om tilbud og mer info her.

Hvor kan Belinda Mellum passe ekstra fint?

Belinda Mellum kommer fra Eidskog i Innlandet, og underholdningen foregår på sjarmerende Eidskogdialekt. Hun passer derfor særlig godt i et selskap på et lokale steder i distriktet, som feks i! Kongsvinger festning, Vinger hotell, Opaker Gaard, Maarud Gaard Opplevelser.. I desember blir hun å se på Cafe Nero i Trysil.