Kalle Føtters

Kalle Føtters orkester spiller musikk som løfter festen. Foto: Jens Haugen.

PARTYBAND: Høy allsang- og dansefaktor – og ikke minst godt humør og spilleglede – er Kalle Føtters varemerke. Bandet har etter hvert bygd seg opp en trofast tilhengerskare som møter opp gang etter gang, men også nye fans lar seg begeistre av den gode stemningen som alltid oppstår foran scenen. En helaften fylt med klassikere fra et variert repertoar som består av pop, rock og disco fra de fire siste tiår, er hva du kan vente deg når Kalle Føtters spiller opp.

Kalle Føtters gir deg en helaften med klassikere fra de siste 40 år. Bandet har spilt oppvarming før Vassendgutane, delt scene med Madcon, Helene Bøksle og andre kjente artister under eventjobber. Kalle Føtters har spilt for sponsorer og det norske publikum i Ruhpolding under World Cup skiskyting, i Grieghallen, Frognerseteren, sølvgruvene i Kongsberg, i Vikingskipet, Holmenkollen, og på hoteller i Norge og Sverige.

Låtmaterialet er hentet fra artister som Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen, The Kids, Prince, Earth Wind & Fire og Carola (!) – for å nevne noen.

Kalle Føtters består av musikere som alle har lang fartstid i en rekke orkestre. Medlemmene er Jørn Kjonerud (gitar), Vegard Tangen (trommer), Frode Johnsen (vokal), Rune Slaatten (tangenter) og Rune Pedersen (bass).

Be om pris ved å fylle ut svarskjemaet her. Husk å oppgi hvilket band du er interessert i!


Hvis ikke filmen spiller, klikk for å se den i Vimeo her.


Kalle Føtters orkester