Kalle Føtters

PARTYBAND: Kalle Føtters orkester sørger alltid for høy allsangfaktor og full dansegulv.  De får publikum med på moroa med godt humør og stor spilleglede. Bandet har bygd opp en trofast tilhengerskare som møter opp gang etter gang, og begeistrer også nye fans av den gode stemningen som alltid oppstår foran scenen. Bandet gir dere en helaften fylt med klassikere fra et variert repertoar, som består av pop, rock og disco. Det blir alltid bra trøkk med musikk fra de fire siste tiår, når Kalle Føtters spiller opp.

Kalle Føtters henter sine låter fra artister som Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen, The Kids, Prince, Earth Wind & Fire og Carola(!) – bare for å nevne noen. Repertoaret innholder bra med 80-tallsmusikk, nyere popmusikk med høy gjenkjennelsesverdi og allsangfaktor og gjerne en litt rocka avslutningsfase.

Kalle Føtters kommer fra Hamar

Kalle Føtters består av musikere som alle har lang fartstid i en rekke orkestre. Medlemmene er Frode Johnsen (vokal), Rune Slaatten (tangenter), Rune Pedersen (bass), Per Pettersen (gitar) og Vegard Tangen på (trommer).

Bandet har spilt oppvarming før Vassendgutane, delt scene med Madcon, Helene Bøksle og andre kjente artister under eventjobber. Kalle Føtters har også spilt for sponsorer og det norske publikum i Ruhpolding under World Cup skiskyting, i Grieghallen, på Frognerseteren, i sølvgruvene i Kongsberg, i Vikingskipet, i Holmenkollen og på mange hoteller i Norge og Sverige.

Be om pris ved å fylle ut svarskjemaet her. Husk å oppgi hvilket band du er interessert i!


Hvis ikke filmen spiller, klikk for å se den i Vimeo her.


Kalle Føtters orkester