PartyQuiz – online underholdning

Online underholdning med PartyQuiz
PartyQuiz er god online underholdning som leveres av Underholdningssjefen «himself».

Online underholdning på Teams eller Zoom

PartyQuiz Online er en morsom aktivitet til digital fredagspils, personalmøte, vennefest på nett, digitalt julebord eller andre sosiale samlinger på nettet. Vår profesjonelle programleder leder gruppen gjennom en morsom og energisk konkurranse inspirert av Beat for Beat og annen TV-underholdning.  Fengende oppgaver kommer opp i ruta i form av videoklipp, musikk og bilder på en profesjonell måte. dette er god online underholdning!

I en tid hvor mange er henvist ril hjemmekontor, er det godt å kunne ha litt moro sammen allikevel. Kall inn til en hyggelig fest eller samling på Teams eller Zoom! Dere deltar individuelt eller i lag, og svarer fortløpende på oppgavene i svarskjema på mobiltelefonen – eller på en egen skjerm for de som har det. Dermed vet vi automatisk hvem som har scoret flest poeng på de innledende runder – og går til den spennende superfinalen.

Slik fungerer PartyQuiz online:

Dere inviterer til samling på Teams eller Zoom, på dag, ettermiddag eller kveld etter ønske. Velger dere kveldstid, kan dere gjerne legge opp til at det er en liten fest med online underholdning. Programleder logger seg på med et lekkert virtuelt «studio» i bakgrunnen. Han briefer deltakerne, og leder aktiviteten på rutinert vis, med humor og glimt i øyet.

Dere kobler dere opp mot et digitalt svarskjema via en link eller en QR-kode. Her plotter deltakerne inn svarene forløpende. Har dere mulighet for at noen kan delt som lag, så er det bare fint. Men det går også helt greit å delta individuelt.

Etter innledende runder, sjekker vi hvilke to lag som skal på komme i rampelyset for en spennende finale. Her spiller vi «Dødens Minutt», en effektiv og kjapp konkurranse hvor deltakeren må tenke fort og svare raskt på en rekke enkle og varierte oppgaver. Til slutt kan vi kåre en vinner – og fanfarene buldrer ut av PC-høyttalerene.

Online underholdning med varierte oppgaver

Oppgavene er delt inn kategorier. Underholdningssjefen presenterer én kategori – og starter et filmklipp eller en bildesekvens, til fengende musikk. I filmsnutten dukker 4–6 oppgaver opp. Låtene er taktisk valgt for å skape god og festlig stemning. Oppgavene er varierte, slik at alle finner noe de kan bidra med – uansett alder.  Ikke alle er like opptatt av musikk, derfor har vi også spørsmål om sport, geografi, nyheter, film og kjendiser også. Vi tar hensyn til at et firma som bestiller online underholdning ofte har et stort aldersspenn.

Lei av Kahoot?

Mange har lager sin egen online underholdning – og mange er lei av Kahoot og andre mer eller mindre hjemmesnekrete quiz’er. PartyQuiz kan ikke sammenlignes med dette. PartyQuiz er profesjonell online underholdning som det gnistrer av, presentert av en stødig programleder med studiekvalitet og god kommunikasjon.

Vår online underholdning kan fylle 30–60 min etter avtale, og leveres via Teams eller Zoom. 
Passer fint til en digital fredagspils, fredagskaffe – eller kanskje som et innslag til lunsjen under en digital fagdag? En vennegjeng, klubb, lag og forening kan også ha stor glede av dette, nå som det ikke er så lett å samles!

Leveres også «live»

Når det igjen er mulig å samles, kan PartyQuiz Show også leveres «live». Da kommer vi med en eller to proffe artister som også synger låtene, mens oppgavene kommer opp på et stort lerret. Da kan også finalen være en «sprett-opp-og-syng-finale» a la Beat for Beat! Les mer om liveutgaven her.

PartyQuiz er live eller online underholdning

TILBAKEMELDINGER fra både live og online underholdning:

Veldig bra produksjon og et hendelsesrikt skjema – de som satt hjemme kunne ha med seg hele familien og de som satt alene ble også underholdt. Så vi er veldig glad for at vi valgte akkurat deg. Jeg synes dere løste det veldig bra teknisk, veldig lite lagging, bra lyd og moderne filmer.

Emma Eriksson, HR-Advisor, Skill AS
PartyQuiz Online  11. feb 2021

Party Quiz Show var glimrende underholdning på vårt seminar. Det ble topp stemning fra første tone og artistenes smittende humør og energi fikk fart på konkurranseinstinktene og danseføttene til hele gjengen. Både kommunikasjonen på forhånd og selve gjennomføringen var veldig profesjonelt. Vi kan trygt anbefale dere videre!

Mvh Elisabet G. Skattenborg
KLP, Langesund 10. sept 2019

Flott underholdning som fikk flere av oss til å sprette opp av stolene! Profesjonelle folk med profesjonelt utstyr. Kan anbefales på det sterkeste.

Med vennlig hilsen Irene Hansen,
Auksjonen.no, Sem 23. sept 2019

«Vi var veldig fornøyd med underholdningen på sommerfesten vår og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra ansatte. I utgangspunktet var jeg litt urolig for hvordan PartyQuiz’en ble mottatt og om folket turte å slå seg løs. Men det tok ikke lange tiden før konkurransemodusen var på plass og folk danset på stoler, bord  og gulv. En veldig artig kveld med mange blide fjes, profesjonell underholdning, god kommunikasjon og veldig hyggelige mennesker. Bare synd kvelden gikk så fort!»

Heidi Bøhmer Nonstad
Kongsberg Defence & Aerospace AS, 21. jun 2018

Hei Tom, Tusen takk for godt gjennomført oppdrag på vår fest.  Gjestene storkoste seg, og syntes «The Party Quiz Show» var veldig gøy og veldig gjennomført!  Kollegaene mine i bransjen syntes du var veldig flink til å få med folk og skape god energi – samt min mann (som er veldig kresen av natur, så super tommel opp)!  For meg var det et stort pluss med god kommunikasjon i forkant, forberedelsene og all tiden du la i «velkomst-slides» var toppen av kransekaka!   Tusen, tusen takk for at du bidro til en fantastisk kick-start på vår fest! 

Mvh Ngan Nguyen
30- og 40-årslag på Månefisken, Oslo, 17/2 2018

PartyQuiz’en var hysterisk morsom. Tror samtlige klarte å komme langt utenfor komfortsonen, med dans på bordet, synging i mikrofon, og til og med danse swing med Tom! Dette snakker vi om enda!  Å klare å kapre et hjerte fra deg ble kveldens utfordring 😃Anbefaler deg til alle, dette var godt for både hodet og hjertet. Vi ble en enda mer sammensveiset gjeng!  TUSEN TAKK!!

Vennlig hilsen Kjerstin J. Martinsen
Daglig leder, Veslefrikk FUS barnehage AS
Rømskog Spa 26. oktober 2017

online underholdning til julebordSlik ser det ut i «studio» når vi levere online underholdning til julebord (Foto: Depositphotos).

Hei Tom!
Fantastisk glad for hva dere får til for oss i IF, og hvor profesjonelle dere er. The Party Quiz Show ble en flott start på en helt uforglemmelig kveld, og du og Lene med «Tectyl Rock’n Roll Party» skaper en utrolig god stemning!  Hils gjengen og takk for en solid og profesjonell gjennomføring!

Hilsen Odd Magne Skånseng
Leder Partnerservice Conquest Norge , IF skadeforsikring
(PartyQuiz, konferansierer og partyband 18. mars ’17)

Jeg vil bare takke Underholdningssjefen Tom Wangerud for en fantastisk kveld med «Party Quiz Show» og «Tectyl rock’n Roll Duo». Dere lagde ett kjempeliv hele kvelden og vi følte at dere var veldig godt forberedt. Alle var veldig fornøyd og vi syntes dere bare var helt KONGE! Tusen takk for at dere kom til oss!

Stor klem fra Tove Markussen
Privat 50-årslag i Tromsø, 26. aug 2017

Til Tom/Underholdningssjefen
Tusen takk for en utrolig morsom quiz-aktivitet som skapte super stemning på vårt salgsmøte. Party Quiz Show som avslutning på dagen gjorde salgsmøtet vårt fullkomment!

Med vennlig hilsen
Per Ole Thorsen, HR direktør, Bakehuset AS
etter show for 90 p på Park Inn Gardermoen 17. jan ’17

Tusen takk for den innsatsen du har lagt ned i dette arrangementet. Alt gikk kjempebra og det var utrolig morsomt. Alle ansatte jeg har snakket med, skryter av alt dem har fått. Nå er folket motivert og klare for kjempeinnsats for 2017. Ikke rart du har mye å gjøre Tom. Det er vel fortjent, og jeg skal markedsføre deg til alle jeg kjenner og litt til.

Tore Holth, Gunnar Holth Grusforretning
etter to dagers seminar på Spidsbetgseter Resort med
James Bond Action Track, Quiz Show og DDB
30.–31. mars 2017

Hei Tom
Jeg vil gjerne få takke for fantastisk bra underholdning på min 50-årsdag i juni. En quiz som slo virkelig an blant gjestene og skapte en kjempestemning for resten av kvelden. Du spilte også helt utrolig bra musikk som DJ resten av kvelden – noe som holdt dansegulvet fullt helt til de blinket med lysene og vi måtte gå hjem. Gjestene min snakker ennå om hvilken gøyal kveld det var – og du skal ha mye av æren for at det ble så bra! Jeg vil anbefale deg til ALLE som vil ha en uhøytidlig og morsom kveld!

Hilsen Tove Listau, Oslo
etter 50-årslag med quiz på Josefine visekro i Oslo