Online magiker

MAGIC SHOW OFF med online magiker Rune Carlsen!  Lag en hyggelig personalsamling, onsdagskaffe eller fredagspils på Zoom eller Teams, og la dere imponere av dette fantastiske innslaget.

Online magiker til fredagspils eller pauseinnslag

I disse dager er det vanskelig å få til sosial omgang og hyggekvelder for kollegene. Men gode samlinger på digitale plattformer kan fungere som et midlertidig lim for å holde gjengen samlet og motivasjonen oppe. Særlig når det gjøres bra og proft!

Rune Carlsen er en av landets aller beste magikere, og en profesjonell entertainer. Han har vunnet priser i både USA, England, Italia og Frankrike. Han har blitt kåret til Norgesmester 5 ganger, og Nordisk Mester 2 ganger. Mange lot seg forbløffe når han briljerte stort med Rubiks Kube i Norske Talenter. Les mer om dette og om Rune Carlsen her.

Med «Magic Show Off» får du et sikkert og trygt arrangement som ivaretar alle smittevernregler. Rune setter seg inn i hvem han skal underholde, og henvender seg personlig og direkte til dere. En online magiker byr på intim, personlig ogvirtuell underholdning, enten dere sitter på hjemmekontorene, i et grupperom på jobben – eller på hjemmekontorene.

Ta en titt på en av Runes Norske Talenter-opptredener her.
Be om tilbud på Magic Show Off med online magiker her.
Se forslag til andre former for online underholdning her.

Online Underholdning ved ryllekunstner Rune Carlsen

Rune Carlsen leverer Magic Show Off som online underholdning på den digitale plattformen dere benytter til daglig, enten dere er på Teams, Zoom, Stream, Cisco Webex eller Google Meet.

En online magiker er underholdning som fungerer fint gjennom skjermene. Rune tar direkte kontakt, og utfordrer gjerne «frivillige» til å bidra. Mystikk og spenning skaper humor og latter, særlig når det er en trygg, profesjonell og rutinert entertainer som leverer varene. Rune Carlsen har jobbet som magiker i over 20 år, og levert hundrevis av show over hele verden. Unn deg den beste, også når det gjelder online underholdning!