Online julelunsj


INNSLAG FOR JULEAVSLUTNING PÅ NETT:

Foredragsholder Tom Wangerud har skrevet en fin julefortelling som heter «Da jula kom til Palmitos Park». Dette er et meningsfylt og stemningsskapende innslag for online julelunsj eller «digital juleavslutning» på Teams eller Zoom!

Historien har et godt og inspirerende budskap, som også kan vinkles mot å være der for hverandre i jobb-hverdagen. Ikke minst nå i denne mørketiden, hvor vi mer enn noensinne trenger et godt nettverk.  Fortellingen leveres med fine, relevante bilder i bakgrunnen, og bra lyd & bilde fra Underholdningssjefens studio.

Innslaget fyller 15-20 minutter, og etterlater god stemning i gruppa. Ønsker dere litt mer enn bare julefortellingen, kan denne kombineres med en inspirerende kortversjon av motivasjonsforedraget «En Eventyrlig Hverdag», etter nærmere avtale. Da kan dere få et oppbyggelig og meningsfylt innslag på 30–60 minutter etter ønske.

Julefortellingen er basert på en sann, egenopplevd historie fra moderne tid, hvor «piken med svovelstikkene» er byttet ut med en utbrent alenepappa i førjulstiden!  Riktignok ikke like tragisk som for nevnte fyrstikkpike, men likefullt havner tobarnsfaren i en hjelpeløs situasjon: På flukt fra tidsklemma, alene med to små sønner på restplasstur til Gran Canaria, blir de frastjålet alt og forlatt langt ute i ødemarka. For første gang i sitt liv finner den oppegående forretningsmannen seg helt rådvill. Til fots langt oppe i fjellheimen med en toåring på nakken og en femåring i hånda, uten hverken vann eller penger.  Men plutselig, tilsynelatende ingenstedfra, skjer noe helt uventet…

Online julelunsj med god budskap

Mange vil kunne få satt følelsene litt i sving, og fortellingen lander vakkert og oppbyggelig med en påminnelse om at vi alle – i førjulskaoset og gavehysteriet – kan velge å være litt mer medmennesker i hverdagen. Ved å vise litt mer interesse og stille opp for andre!  Kanskje til og med for en kollega på jobben?

Tom Wangerud er en rutinert foredragsholder, historieforteller og entertainer. Han stiller gjerne julepyntet for anledningen. Historien fortelles med julestemningsmusikk bak og fine bakgrunnsbilder. Budskapet er ikke spesielt kristent eller ekskluderende for ulike trosretninger.

Innslaget fyller ca 15 minutter.  Ønsker dere en lengre seanse, kan ‘online julelunsj’ skrus sammen med utdrag fra Wangeruds onlineforedrag «En Eventyrlig Hverdag», som du kan lese mer om her.

Leveres både på Teams og Zoom

Vi kjører foredraget enten på Zoom eller Teams. Zoom har den fine funksjonen at man kan ha levende bilder som bakgrunnsfoto (slik at det kan snø eller brenne i peisen på det virtuelle bakgrunnsbildet). I Teams må dette være stillbilder. Men det går jo også fint.

Be om pris på underholdning til online julelunsj her, og oppgi om dere ønsker tilbud på en utvidelse med mer foredrag.

PS!  Har dere anledning til det – kan vår online julelunsj også leveres ved personlig oppmøte. Da kommer foredragsholderen med gitar på armen og krydrer innslag med fin julemusikk og fyller inntil 30 minutter meg stemningsskapende underholdning. Og skulle dere ønske et koselig sted å samles på for en liten gruppe, er Opaker Gård og Maarud Gaard Opplevelser to unike, små møtesteder med sjel som passer for en liten gruppe.

Online julelunsj eller digitalt foredrag med Tom Wangerud