EVO partyduo


PARTYDUO: EVO er en rock’n roll-basert, dansevennlig duo med kvinnelig vokal og bra trøkk. Duoen består av Nina Grobstok Lunderby og Raymond Holmen, begge fra Akershus. Nina er leadvokalist, men Raymond synger også, på «guttelåtene».  Duoen stiller med gode bass- og trommekomp fra en PC, mens Raymond spiller gitar. Dette gjør at det blir trøkk nok til å fylle gulvet, og bra rytme til dansefoten.

Duoen styrer unna tradisjonell «dansbandsmusikk», men har sydd sammen et fengende repertoar basert på rock, pop og r&b-låter. En variert og dansevennlig pakke. 

Eksempler på låter fra repertoaret er Bad Things, Engler i Sneen, Bli bra igjen, One (U2), I’ll be there for you (fra Friends), Every little thing, Tougher than the rest, Rock’n Roll Music, Up around the bend, Whiskey in the jar, Levva Livet, Forelska i lærer’n og You shook me all night long.

Bandet stiller med et fint lyd- og lysanlegg, og sørger også for pausemusikk fra spillelister.  Dere får 3 x 45 min musikk pluss pauser, noe som fyller ca 3,5 time totalt. EVO Partyduo er også en av de rimeligste duoene vi har i Underholdningssjefen-stallen. Klikk her for å be om pris.

Her kan du se en demovideo av EVO partyduo:

Her kan du høre et demoopptak EVO Partyduo demo