The Brunettes

The BrunettesSHOWINNSLAG: Tre flotte sangerinner «tar rommet» med imponerende showinnslag med pophits og musikalslagere. Dette er utdannete artister som tar showoppdrag mellom musikal-rollene. Jentene tilfører arrangementet imponerende vokalprestasjoner med trøkk og utstråling. Og siden de kan opptre til singback fra anlegget, er dette en rimelig form for underholdning i forhold til nivået.

The Brunettes er Lene Kokai, Anette Waaler og Benedicte Søreng. De kommer inn under middagen og drar opp stemningen med sprudlende musikal- og poplåter – på scenen eller mellom bordene.  Trekløveret kan også med fordel toppe en prisutdeling eller andre seremonier med imponerende showinnslag.

Jentene hadde alle sentrale roller i vinterens store musikalsuksess Grease på Haugesund Teater. Lene Kokai spilte hovedrollen som Sandy, og fikk strålende kritikker. Du kan også ha sett dem på andre norske scener, i for eksempel A Chorus Line, West Side Story og Evita mm.

Jentene kan enten komme inn med et 20 minutter langt «greatest hits»-innslag, eller dette kan deles opp i to bolker i løpet av middagen. For å holde prisen på et overkommelig nivå, stiller artistene gjerne med musikk i form av singback fra anlegget.  Du velger selv om dere vil engasjere bare artistene, eller om vi skal stille med, lyd, lys, røyk og discoeffekter. I kombinasjon med en DJ eller et band får du ikke bare gode showinnslag, men en komplett helaften.

Se video fra en middag på Farris Bad her:

The Brunettes live from Tom Wangerud on Vimeo.

Tilbakemelding:

Tusen takk for en fantastisk kveld!
Tilbakemeldingene for underholdningen har vært overveldende. Absolutt alle deltakerne hadde en fantastisk kveld. The Brunettes leverte på et nivå som var over all forventning! De var virkelig rå og alle var helt fortryllet av jentenes opptreden. Og når vi trodde de ikke kunne bli bedre kom de med et ekstranummer som tok festen til et helt nytt nivå. Samtlige fikk gåsehud da de sang Internasjonalen og fikk hele salen med. Helt nydelig var det!   […]   Nok en gang tusen, tusen takk for hele pakka – fra administrering av det tekniske, veiledning,  fantastisk underholdning og band.

Med vennlig hilsen
Lena M. Olsen, Fellesforbundet
26. jan 2017 – Thon Hotel Oslo Airport

Lene i Grease

 

 

 

 

 

 

Nærmere presentasjon av artistene:

Lene Kokai portrettLene Kokai er fra Bergen og er utdannet fra Bårdar Akademiet. Hun har også medvirket i flere musikaler, blant annet Little Shop of Horrors, When Midnight Strikes, Pes – En musikkomedie, og var sist å se som Sandy i musikalen Grease. Hun jobber som freelance artist og skuespiller og har blant annet turnert med Wallmans On Tour og showgruppen Les Femmes. Hun har i flere sesonger vært sanger og kunstnerisk ansvarlig for IceBar Oslos dinnershow Winter Wonderland. Hun har også spilt i flere reklamer, kortfilmer og tv-konsepter.

Anette Waaler portrettAnette Waaler er fra Oslo og er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Hun har medvirket i en rekke musikaler, blant annet West Side Story, A Chorus Line, Evita, High School Musical og senest i rollen som Marty i Grease på Haugesund Teater. I 2007 var Anette å se på TV som finalist i programmet Drømmerollen. Videre har hun også spilt Katrine i Johnny & Johanna. Anette jobber som stemmeskuespiller blant annet for Disney, og har også medvirket som danser i flere Bollywoodfilmer.

Benedicte Soreng portrettBenedicte Søreng er fra Ørlandet i Sør-Trøndelag og er på lik linje med de to andre utdannet fra Bårdar Akademiet. Hun er den yngste i gruppa og debuterte i rollen som Jan i musikalen Grease sammen med de to andre jentene. Før dette medvirket hun i eksamensforestillingen Anything Goes på Centralteateret, og hadde praksisplass i musikalen A Chorus Line på Chat Noir. Hun var sist å se som Zita Zot i barneforestillingen Zita og Zotpiratene, og gestalter i sommer rollene Klatremus og Bestemor Skogmus i «Hakkebakkeskogen» i Dyreparken i Kristiansand.

 

KOMBINASJONSFORSLAG – Underholdningssjefens PartyQuiz Show
The Brunettes kan også brukes i kobling med Underholdningssjefens PartyQuiz Show. Da får dere en kombinasjon av forrykende konkurranse, underholdning og show som ingen har sett maken til.

 

Lene Grease