PatentBænd

PatentBæand er et realt countryband

COUNTRY:  Det er lite som slår et realt countryband, om du ønsker at det skal svinge på dansegulvet! PatentBænd stiller med både mannlig og kvinnelig vokalist, med Tom Andre Storbråten og Hege Cesilie Mobakk i front.

PatentBænd er et veletablert countryband med base i Hedmark. Reportoaret spenner fra tradisjonell country til mer moderne country og countryrock. Tilbakemeldingene er at musikken er svært danse- og allsangvennlig. Bandet er opptat av å spille country og rock som publikum kjenner og er glad i.

To vokalister

Bandet har vært på veien i 7 år, og har nylig blitt forsterket med TO nye vokalister – både mannlig og kvinnelig – for å dekke ett enda større spekter og variasjon: Tom Andre Storbråten og Hege Cesilie Mobakk. Sistnevnte er en etablert og populær sangerinne fra Solør, med en utstråling og stemme vi sjelden har sett maken til. Bandet har gjort det aller meste – fra små provisoriske scener til store arrangementer og festivaler. De siste årene har de levert 30–35 spillejobber i året, inkludert å varme opp eller delt scene med større band som Ingemars, Contrazt, Vassendgutane, Vamp m.fl.

Stort repertoar med mye country

På repertoaret til PatentBænd finner vi både egenkomponerte låter og gode covere fra artister som Garth Brooks, Waylon Jennings, Willie Nelson, Faith Hill, Shania Twain, Janis Joplin, Hal Ketchum, Travis Tritt, Billie Ray Cyrus, Linda Ronstadt, Alan Jackson, Eric Clapton, Johnny Cash, Carlene Carter, Dolly Parton, Eagles, Tanya Tucker, John Denver, Bruce Springsteen, Collin Rate, Hank Williams, Gasoline, Smokie, Brenda Carlile, Nancy Griffith, Creedence og mange flere.

Om du liker country, kan dere få en helaften med fengende fest- og dansemusikk. Bandet har mulighet for å stille med komplett scenerigg, lyd og lys.

Klikk her for å høre flere av bandets låter på Spotify (dette er innspilt før de nye vokalistene kom inn i bandet, og mange vil mene at bandet låter enda tøffere i dag).

PatentBænd er idag 5 medlemmer:
Tom Andre Storbråten – Vokal, gitar
Hege Cesilie Mobakk – Vokal
Bjørn Ivar Ørud – Gitar
Espen Christensen – Bass
Marius Storbråten – Trommer.

Klikk her for å be om tilbud på et band som spiller god country! (husk å oppgi ønsket band).

PatentBænd med Hehe Cecilie Mobakk og Paul Gannon

Tilbakemeldinger

PatentBænd slo godt an blant våre kunder på vårt utemarked. God og variert musikk for våre kunder i alle aldre.

Vennlig hilsen Siri Heimlund,
Senterleder Romerikssenteret, 19. juni 2019