Tomma Tunnor

DUO: Tomma Tunnor
Tomma Tunnor er en god duo
Tomma Tunnor er en svensk duo som lever av å spille på fulltid. Begge synger virkelig bra, og et stort, variert repertoar sørger for at duoen treffer et bredt aldersspenn. Her finner du musikk fra Madonna til Avicii, ispedd en lang rekke kjente slagere, fra Elvis, Eagles, Creedence, Dylan, Janis Joplin, Van Morrison, Status Quo, Bruce Springsteen, Lady Gaga, Beatles, Abba, Gyllene Tider, Snowstorm, Bryan Adams, Oasis, Samantha Fox, Tina Turner, Magnus Uggla,  Thomas Ledin, Patrik Isaksson. Også mere rocka ting kan serveres, enten du liker Kiss eller AC/DC. Og skulle noe ha et sug etter å danse bugg, så er de to ikke redde for å plukke fram en godlåt  Sven-Ingvars eller Lasse Stefanz heller. Så her det noe for enhver smak!
Christopher Börjars spiller gitar, synger og sørger for basstromme-komp ved hjelp av en «foot stomper» (pedal). Dette gir trøkk og rytme til dansefoten. Christopher har spilt siden han klarte å løfte en gitar, og har snart 25 år som artist på nakken. Han har turnert Sverige rundt med band som Sound Express og  Kapten Grus.
Jolene Fredricson synger også, i tillegg til å traktere bassitaren på en glimrende måte.  Hun er en av Karlstad-traktenes mest aktive proffmusikere, og dukker også opp i større band som Turbotits og Poptimisterna.   Tomma Tunnor leverer varene, og turnerer konstant under mottoet «Det ska va’ sköj å ha roligt»! Duoen kan også levere en popquiz som en del av underholdningen, mot et mindre tillegg.
Se video av Tomma Tunnor
Du kan se lydprøver av Tomme Tunnor på YouTube her og her:
Be om tilbud på Tomma Tunnor HER.
Ønsker du et litt større band, har de to musikerne også en god trio, som heter Rockskåpet.