Stilling ledig bookingmedarbeider

BOOKINGMEDARBEIDER: Er du interessert i en morsom kontorjobb hvor du samarbeider med artister, oppdragsgivere og spillesteder?  Underholdningssjefen har stilling ledig til en bookingmedarbeider som vil være med på å bygge selskapet videre!

Arbeidsoppgaver

Jobben består i hovedsak av salg og koordinering av underholdningsoppdrag. Dette innebærer å ta i mot forespørsler, formulere og sende ut tilbud, sette opp kontrakter og kjøreplaner. Du blir bindeleddet mellom oppdragsgiver, artist og spillested. Du vil ha gode sparringspartnere rundt deg, og vi har godt presentasjonsmateriell til bruk i arbeidet.

Vi håper å få med oss en medarbeider som vil være med på å løfte selskapet videre, ved å bidra til fortsatt vekst og utvikling.

Kontorsted

Kontorsted vil være i våre hyggelige lokaler i Kongsvinger sentrum. Det vil bli mulighet for fleksibel arbeidstid og til å jobbe fra hjemmekontor et par dager i uka, men du må minimum kunne ha fast kontortid på Kongsvinger to dager i uka.

Vi har lyse og fine lokaler i 6. etg i Gågata, rett ovenfor Kongsvinger stasjon. Her sitter vi sentralt plassert, med utsikt mot Glomma og Kongsvinger festning.

Erfaring og egenskaper

Hvis du har erfaring fra arrangement eller prosjektledelse, så er det en fordel. Men dette er ikke et krav. Det er viktigere at du er ryddig, systematisk, løsningsorientert, flink til å formulere deg skriftlig og liker å snakke med folk. Opplæring blir gitt.

Vi har ledig stilling til deg som er:
– god til å formulere deg skriftlig
– ryddig, systematisk og effektiv
– god i word og excel, og annen grunnleggende PC-bruk
– glad i å jobbe med salg
– ikke redd for å ta opp telefonen
– åpen for å lære nye ting

Stillingens størrelse

Her er vi fleksible. Vi ønsker oss ideelt sett en som synes 50–80 % stilling passer fint, med mulighet for utvidelse til 100 % etter hvert. Men andre konfigurasjoner kan diskuteres. Lønn etter avtale og kompetanse.

Hvordan søke på ledig stilling?

Den viktigste hverdagsoppgaven er å sende tilbud til potensielle kunder på mail. Da må en kunne formulere seg skriftlig og selgende. Derfor ønsker vi at du sender oss en epost hvor du selger inn og beskriver deg selv! Få med hvilken bakgrunn og kompetanse du vil bringe med deg inn i laget. Mailen sendes til .

Husk å få med hva du har av tidligere arbeidserfaring og skole, alder og hvor du bor. Er også nyttig å vite om du har førerkort og disponerer egen bil.

Hva gjør Underholdningssjefen?

Underholdningssjefen formidler underholdning, foredrag og aktiviteter til bedrifter, events og private selskaper. Noen av produktene vi utviklet selv. Vi leverer artister til over 200 små og store arrangementer i året. Få et innblikk i vår hverdag på Facebook her.

Vi gjør folk litt gladere!

Dette er Underholdningssjefens visjon. Ikke bare fordi vi leverer underholdning og foredrag som skaper glede: Vi gjør også våre oppdragsgivere gladere ved å svare raskt og tydelig på alle henvendelser, levere ryddige tilbud, lage oversiktlige kjøreplaner og alltid være til å stole på.  Dette gjør at både vi, artistene og kundene har det moro på jobb! Les mer om oss her.

For mer info, ring Tom på 913 915 23. Men send aller helst en epost hvor du forteller litt om deg selv til

Bli Underholdningssjef, du også!