Spectrum Partyband

SpectrumPARTYDUO: Spectrum Partyband er egentlig en duo, men høres ut som et helt band. Duoen har et stort repertoar av pop og rock fra «de fire siste tiår», med en stor forkjærlighet for 80-tallsmusikk. Et bra alternativ for den som ønsker et rimelig alternativ til en voksen fest, og som vil styre unna tradisjonell «dansebandsmusikk», men heller høre på coverlåter.

De to musikerne i Spectrum Partyband er rutinerte ringrever i bransjen:  Per Dahl på keyboard og vokal og Trond Hansen gitar og vokal.  De to vennene har holdt det gående sammen i 40 år – hver for seg og i forskjellige band.

Siden karene har spilt sammen i mange år, har de opparbeidet seg et enormt repertoar.  De kan plukke fra nærmere 500 pop- og rockelåter fra «de 4 siste tiår», for å tilpasse seg ditt publikum. Men hovedtyngden ligger nok på 80-tallsmusikk, hvor duoen liker seg aller best. Her funner du musikk fra artister som Toto, Supertramp, Phil Collins, Springsteen, Bee Gees, David Bowie, ELO, Earth Wind and Fire, norske artister osv.

Spectrum har lagt stor vekt på god lyd og lys og stiller med eget lydanlegg og lysrigg. De har til og med mulighet for å ta med egen scene der dette er nødvendig (mot et mindre tillegg). For å levere optimal lyd og lys, stiller de med egen lyd- og lysmann.

Dette er en duo som opererer i en rimelig prisklasse.
KLIKK HER for å høre lydklipp på SoundCloud
KLIKK HER for å be om pris (husk å oppgi hvilke(t) band du er interessert i).
Her kan du se to videopptak av Spectrum Duo