Spar 5000 kr på Corona-kampanje

Spar 5000 kr

CORONA-KAMPANJE: Foredraget «En eventyrlig hverdag» gir en inspirasjonskick til din bedrift eller avdeling. Bestill foredrag til høsten nå, og spar 5000 kr!  Hvordan få hver og en av kollegene til å gi litt mer av seg selv, for å opprettholde et godt arbeidsmiljø?  Tom Wangerud får folk til innse at ethvert lag trenger at alle bidrar – og inspirerer medarbeiderne til å ta grep for bli en bedre versjon av seg selv!

Spar 5000 kr!

Vi gir 5000 kr i rabatt til som registrerer seg og bestiller foredrag innen utgangen av juni – med avtalt levering innen 1. mai 2021!  Datoen trenger ikke være fastsatt enda.  I tillegg gir vi full mulighet til å bytte dato – helt uforpliktende – fram til 14 dager før foredragsdatoen*.

Det eneste vi ber om er at du registrerer deg som «følger av Underholdningssjefen», og at et mindre depositum faktureres ved avtaleinngåelse.  Vi sier altså: Spar 5000 kr uten å forplikte deg til en dato!   Bestill her.

Mer om foredraget «En eventyrlig hverdag»

Dette er et energigivende, underholdende og matnyttig foredrag, som inspirerer medarbeiderne til å ta sin del av ansvaret for å bidra til trivsel og arbeidsglede i hverdagen. Foredraget er kjørt mer enn 200 ganger, over hele landet!

Foredrag med Tom Wangerud. Corona-kampanje spar 5000 kr

Foredragsholder Tom Wangerud baserer foredraget på 20 år som leder med personalansvar i reklamebransjen. Den røde tråden er hvordan selskapet lyktes å skape en kultur hvor medarbeiderne løftet hverandre opp og fram, i motsetning til å fokusere på irritasjon og problemer.

Foredraget består av en rekke gode historier som er lette å kjenne seg igjen i – uansett bransje. Målet er å gjøre hver og en mer bevisst på sitt eget ansvar for fellesskapets trivsel og arbeidsmiljø. Eller sagt litt folkelig: «Hva er det som kommer ut når du åpner kjeften?» og «Hvordan påvirker det du sier og gjør motivasjonen i gruppa?».  

Foredraget er konkret, meningsfylt, tydelig og inspirerende. Alle får seg noen reale tankevekkere, og alle eksemplene henges på verbale knagger i form av slagord og spissformuleringer, som gjør at dem er lette å huske og snakke om framover.

Tom Wangerud stiller med gitar, og krydrer foredragene med 2-3 relevante og morsomme musikkinnslag, noe som bidrar til en underholdende og avslappet stemning. 

Foredraget varer i utgangspunkt 1,5 time, men kan utvides på forespørsel. Benytt anledningen – spar 5000 kr ved å bestille nå!


Pris – spar 5000 kr

Foredraget koster normalt kr 20.000 ved inntil 60 deltakere og foredrag på 1,5 time. Spar 5000 kr ved bestilling innen utgangen av april, da får du pakken for kr 15.000,-  (reise og teknikk kommer evt i tillegg ved behov).

For å få ut rabatten, skriv inn stikkordet «EVENTYRLIG RABATT» under annen informasjon, og meld deg inn som «følger av Underholdningssjefen». Tilbudet gjelder ved bestilling innen utgangen av juni 2020.  Bestill her!

Utvid til heldagsprogram

Foredraget kan også utvides til et heldagsprogram , hvor vi kobler på et gruppearbeid; «Lag bedriftens egen «Trivselsplakat»! Dette koster kr 35.000,– ved inntil 50 deltakere, nå 30.000,- ved bestilling innen utgangen av april. (Pris inkl 5–6 timers program inkl foredrag, gruppearbeid og ferdig Trivselsplakat i Word)

*) Forbehold om å bytte dato er at vi finner en ny dato som er ledig i vår kalender.

Les mer om foredraget og gruppearbeidet her

TILBAKEMELDINGER:

Vi i Jotun Bindemiddel hadde gleden av å ha Tom Wangerud på besøk med sitt energifylte foredrag «En Eventyrlig Hverdag». Et inspirerende foredrag om hvordan hver enkelt kan påvirke arbeidsglede, motivasjon og trivsel.

Ved bruk av humor, alvor og egne opplevelser, fikk han formidlet et viktig budskap på en morsom og treffende måte. Hvem vil vel være et avdelingstroll?  Foredraget kan anbefales på det varmeste, som en av mine kollegaer sa: «Dette er noe av det beste jeg har vært på!»

mvh Øyvind Askeland,
Fabrikksjef Jotun Bindemiddel, 21. Nov 2019

Tusen takk for et minnerikt og flott foredrag på Storo hotell, med masse nyttig og innholdsrikt input for en positiv og sann leveregel på jobb som og i livet generelt. Foredraget var langt over hva jeg kunne forvente av positiv input og jeg har allerede forordnet plass i min skattekiste hva jeg anser av gode verdier for livet.
Tusen takk, det var i rette forstand en eventyrlig opplevelse.

Mvh Lise Helgesen,
Sak-og pasientarkiv/Innsyn OUS, 3. jun 2019

Foredrag med Tom Wangerud. Sparr 2000 kr i Corona-kampanjeVi vil gjerne få rette en stor takk til deg for en inspirerende og utfordrende dag. Vi var nok spente på forhånd, men det har bare vært positive tilbakemeldinger. Det å sette seg ned sammen og tenke gjennom hvordan hver enkelt kan bidra til å forbedre eller forsure arbeidsmiljøet i bedriften – er gull verdt. Måten du tilnærmet deg vår situasjon og våre «utfordringer» på, var helt utrolig. Det var helt tydelig at dette var gjennomtenkt, forberedt og tilpasset for oss, og for å passe inn i vår hverdag. Vi har nå fått opp trivselsplakaten og den er hengt opp på alle kontorplassene samt på spiserom. Jeg opplever at alle har fått eierskap til dette, og at alle er bevisste sitt ansvar for en bedre hverdag. Så igjen TUSEN TAKK!

Mvh Lars-Ove Stenberg, Gravferdsbyråene AS
etter heldag med foredrag og «Trivselsplakat»  16. mars 2019

Tilbakemeldingene er unisone; Du var sååååå to the point, morsom og god å høre på. Så jeg ser ikke bort fra at vi kommer til å kontakte deg igjen – men da i regi av vårt eget sykehjem

Anne Misje,
foredrag for Kompetansehjulet i Follo, 6. feb 2019

Tusen takk!  Vi på Glåmdal Interkommunale legevakt og arrangør av Den Nasjonale Legevaktkonferansen 2018 må få takke underholdningssjefen Tom Wangerud for et helproft og til de grader vellykket arrangement. Tom selv med ett forrykende og inspirerende foredrag «En eventyrlig hverdag». Han fikk virkelig satt ord på hvor viktig det er med arbeidsglede, motivasjon og trivsel for at alle skal yte det beste. Han klarer å balansere det med alvor, humor og ha tro på egne prestasjoner på en helt glimrede måte. Anbefales på det sterkeste!

Camilla Brenna
Den Nasjonale Legevaktskonferansen 2018

60 ansatte fra teknikk og næring i Sør-Odal kommune fikk gleden av å høre foredraget EN EVENTYRLIG HVERDAG – et inspirerende foredrag om arbeidsglede. Tom er en god foredragsholder og hadde alles oppmerksomhet hele veien. Han byr på seg selv og formidlet mange gode poenger. Kan anbefales på det varmeste. 

Ann Helen Stangnes
Sør-Odal kommune, 25. april 2019

Tusen takk for et eventyrlig inspirerende foredrag for oss i Equinor på Kårstø. Og gode tips som «treffer», og får en til å reflektere over hvem man ønsker å være i kollegiet. Hvem vil vel være et avdelingstroll!?  Dette å huske på at vi er ett lag:  Vær en flokk som jakter på samme bytte. Vi har alle en «ulv» i oss. En av mine kolleger sa: «For et fyrverkeri av en type!» 😊

Hilsen Sigrun Salamonsen,
Equinor Kårstø, foredrag på samling 7. juni 2018

Vi i Bibliotekenes Hus hadde gleden av å ha besøk av Tom Wangerud og bandet Rust på en «housewarming» i vårt nye bygg torsdag 22.3.18. Undertegnede har opplevd Wangerud & Co før og det var ingen tvil hva som var førstevalget ifm husfesten vår. Tom snakker om hvordan et godt arbeidsmiljø må dyrkes frem, at det er den enkeltes ansvar å bidra – og hvordan man relativt enkelt kan gjøre det.

Trivselsforedraget er ujålete, svært treffende, veldig morsomt og gir det hva reklamefolk kaller et tydelig etterlatt inntrykk. Vi var om lag 70 medarbeidere og gjester og det har kommet en strøm av positive tilbakemeldinger. Folk gikk rundt i gangene og snakket om undercover trolls, OND-filosofen m.m. dagen derpå. Eller for å si det med et antall kolleger: «dritbra!». 

Så til dere i virksomheter som trenger en vitamininnsprøytning, effektive virkemidler til godt arbeidsmiljø, gapskratt – og soundtracket til en topp fest, Tom Wangerud & Rust leverer alt dette!

Hans A. Vigen, Bibliotekenes Hus
Trivselsforedrag med innslag av bandet RUST, 22. mars 2018

Foredrag med Tom Wangerud og RUST
Rust med Tom Wangerud holder foredrag og spiller for oss på Bibliotekenes Hus.

«Vi har hatt et fantastisk foredrag av Tom Wangerud, “En eventyrlig hverdag”, som var midt i blinken for oss som jobber i stall og rideskole. Han hadde tilpasset foredraget til våre behov, og han klarte å nå alle, selv om tilhørerne hadde en aldersspenn fra 17 til litt over 50. Vi kan varmt anbefale Tom Wangeruds foredrag til alle kjente.»

Ingvild Nygaard Sveen
Søndre Nordstrand Rideklubb, 10. mars 2018

Foredraget: Et fornøyelig musikalsk foredrag om det viktige i livet! Satte i gang refleksjoner hos oss, samtidig som vi koste oss med sang, og følte oss som en flokk!   PartyQuiz’en senere var hysterisk morsom. Tror samtlige klarte å komme langt utenfor komfortsonen, med dans på bordet, synging i mikrofon, og danse swing med Tom 😉 Dette snakker vi om enda!  Å klare å «kapre et hjerte» fra deg ble kveldens utfordring 😃

Anbefaler deg til alle, dette var godt for både hodet og hjertet. Vi ble en enda mer sammensveiset gjeng! TUSEN TAKK!!

Vennlig hilsen Kjerstin J. Martinsen
Veslefrikk FUS barnehage AS, Rømskog Spa 26. okt 2017

Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve Tom i aksjon på kundekvelden til Fokus regnskap i Kongsvinger. Usminket og «rett fra levra», der han virkelig byr på seg selv og sitt liv. Fantastisk!! Dette er noe alle bør prøve å få oppleve.  Tusen takk, Tom!

Ole-Sverre Larsen, 28. okt 2018

Vi hadde problemer med å definere hva som skulle til for å få et bedre arbeidsmiljø, men etter foredraget til Tom Wangerud, ble dette helt klart.  Engasjement, jordnært og ikke minst godt tilrettelagt for vår bedrift.  Fantastisk bra!

Lars Erik Svanholm, Svanholm Gravferd,
heldag med foredrag og workshop
Jægtvolden Fjordhotell, Nord-Trøndelag  23. sept 2017

Takk for et energisk og inspirerende show og foredrag!  Wangerud byr på seg selv både med sang og underholdning samt deler sine tidligere erfaringer med oss. Dette har bidratt til økt refleksjon om hvordan vi alle kan ta ansvar for hvordan vi møter og håndterer hverdagens utfordringer. Foredraget var oppløftende, og vi er svært fornøyde med det!

Irene Hallanger, Brusetkollen
personalseminar på Latter 1. sep 2017

Tom Wangerud krydrer med musikkinnslagTusen takk til Tom Wangerud for et inspirerende og motiverende foredrag. Jeg har utelukkende fått positive tilbakemeldinger og masse skryt fra deltakerne. Wangerud er enkel å samarbeide med, har treffende eksempler, godt humør og masse humor. Mine varmeste anbefalinger.

Ass. seksjonsleder Anje Jordal,
MFMR Helse-Bergen 21. aug 2017

Tom trollbandt forsamlingen fra start til slutt. Han delte av sine egne opplevelser og trakk paralleller til en virkelighet som er gjenkjennelig for vår virksomhet. Han har en fremtoning som bidro til at han traff noe hos alle, uansett alder eller funksjon i virksomheten, og forsamlingen lot seg lett rive med i både allsang og oppgaver. Hans bruk av humor, uten å være klein, bidro til en løs og ledig atmosfære og forsterket budskapet. 

N.K.S. Grefsenlia AS
etter to foredrag, 4. og 6. aug 2017

Takk til deg for en fantastisk dag. Du kan virkelig engasjere, har utrolig energi, du traff oss veldig bra. Utrolig mange gode tilbakemeldinger fra personalet. Jeg anbefaler deg virkelig videre.

Turid Granheim, PPS Sør / Bergen kommune
etter samling med workshop for 75 pers 16. juni 2017

Vi var veldig fornøyde. Flere av dine poeng passet så perfekt, at det virket som jeg hadde informert deg bedre i forkant enn hva jeg hadde. Foredraget var ekte, folkelig og uten floskler. Vi har hatt et mye bedre klima på jobben etterpå. En av våre litt kritiske medarbeidere uttalte følgende: «Er i utgangspunktet veldig skeptisk til slike seanser, men må si jeg ble positivt overrasket!».

Peggy Heie, Adm dir. NorSIS
samling med workshop 4. jan 2017 på Smakfulle Rom, Sørum

Vi var godt fornøyd med foredraget. Omtalen i etterkant i lærergruppa var entydig positiv, dette var et foredrag som ga oss speil til å kikke oss selv i kortene, et foredrag i en hyggelig, munter tone om et viktig tema for oss som skal slå sammen tre personalgrupper til en. Takk for innsatsen!

Jørgen Bo Gundersen
Rektor, Kongsvinger ungdomsskole, 2. mai 2018

Foredrag med Tom Wangerud
Foredraget har blitt holdt i små og store samlinger over hele landet

Takk for en eventyrlig fagdag. Du hadde et inspirerende og motiverende foredrag som traff den enkelte medarbeider godt. Du hadde fin kombinasjon i foredraget, med musikk, humor og alvor. Mange gode poenger som gir grunnlag for refleksjon og ettertanke. God workshop, der vi sammen med medarbeiderne fikk utarbeide vår trivselsplakat.   Velferdskomiteen er nå i gang med å dekorere vårt Kontaktsenter med vår nye trivselsplakat. Takk for samarbeidet og en flott dag!!

Harald Lid, Avdelingsdirektør NKS Møre og Romsdal
heldagssamling med «Trivselsplakat» i Molde 22. mars 2017

Sjeldan at eg uppfordra får så mange positive tilbakemeldingar etter eit foredrag. Foredraget blei formidla med stor entusiasme og hadde ein god miks mellom musikalske innslag og fordrag. Personalet fekk mange eksempel som dei kunne kjenne seg igjen i og ta med seg vidare i sitt arbeid. Me gjekk derifrå og fekk lyst til å vere ei best mogleg utgave av oss sjølve.

Anne Marte Valaker,
Bikuben, Blokkajordet og Lilleaker barnehage
Bydel Ullern, Oslo kommune, 29. aug 2016

Tom Wangerud holdt et svært interessant foredrag om arbeidsmiljø og hvordan hver enkelt av oss har et ansvar for et godt miljø på arbeidsplassen. Han belyste temaet på en lett og inspirerende måte, som holdt publikums oppmerksomhet i 1 1/2 time. I tillegg holdt han siste innlegget på vårt to dagers seminar, ikke lett tidspunkt å bergta publikum, men det klarte han!

Else Marie Lingaas, Universitetet i Oslo,
Det matematisk-naturvitenskaplige fakultet, 22. juni 2016 

Tusen takk for et flott foredrag og ditt musikalske innslag, som absolutt løftet stemningen og ga en flott start på dagen. Dette var vi alle enige om. Her er noen tilbakemeldinger fra deltakerne:
«En veldig viktig påminnelse, viktig budskap», «Veldig bra foredrag og bra med musikalske innslag og måten han klarte å involvere alle på», «Motiverende, rørende og en vekker ift temaene han snakket om. Bra blanding mellom humor og alvor». «Fikk noen vekkere i forhold til bevisstgjøring for meg selv i hverdagen og holdninger», «Han var en livlig og engasjerende type», «Fint med musikalske innslag og at han hadde satt seg inn i hvem HDB er i forkant – han fikk oss til å tenke…», «Underholdende og kjempeflink», «Gøy med effekter og morsom powerpoint!»

Heidi Chauviere, faglig koordinator
Holmenkollen dagsenter og boliger, 27. mai 2016


Takk for en trivelig ettermiddag.  Det første som lå på jobbmobilen min i dag var: «Takk for i går.  Veldig bra opplegg».  «Utrolig lærerikt foredrag».  «Dette var kjekt, vi kunne ikke ha fått et bedre foredrag». Lykke til videre!

Mvh Kjellaug Frøyen Eide
avdelingsleder Kleppestø Sykehjem, 11. mars 2016

Hei Tom, og takk for sist!  Her er tilbakemeldinger etter foredraget ditt: «Han var veldig flink og engasjerende», «Foredraget gjorde at jeg ble mer bevisst på egen rolle i arbeidsmiljøet, og jeg fant sider hos meg selv som jeg skal jobbe med fremover», «Fantastisk morsom!», «Han kunne synge, og tekstene var veldig bra».  

Vi er kjempefornøyde med jobben du gjorde, og foredraget ga absolutt energi til å gjøre en god jobb resten av dagen. Det kom mange kreative ideer etter gruppearbeidet. Du kan gjerne benytte meg som referanse ved behov.

Med vennlig hilsen
Ann Iren V. Fidgett, Leder NAV Sørum,  14.02.16

Tom Wangerud leverte på dagens TORSDAGSLUNSJ FOR NÆRINGSLIVET i regi av Byen Vår Kongsvinger og K+. Glade og fornøyde deltakere – over 100 i tallet – går videre i livet mot en eventyrlig hverdag.

Uno Arnesen, Byen Vår Kongsvinger 02.12.2015

Her er flere tilbakemeldinger fra andre tilhørere på «Torsdagslunsj for Næringslivet»:
«Ingen over – ingen ved siden… Trollbandt ditt publikum på torsdagslunsj i dag (Elisabeth Haug)».  «Takk for et energigivende fyrverkeri av et foredrag (Heidi Sem Hexeberg, Hårfin)», «Utrolig Bra! (Jorunn Fiskerud, Adecco Norge AS)». «Tommel opp – dette var eventyrlig bra!! (Anneli Waaler, Guri Malla AS)»

Deltakere på Torsdaglunsj for Næringslivet

 «Et interessant og lærerikt foredrag om hvordan man blir mer bevisst på seg selv, samt aksepterer at vi er forskjellige. Tom Wangerud fremstår som kunnskapsrik, morsom og seriøs.  Takk for en flott kveld!  En av våre ansatte sa det slik: «En positiv opplevelse, spennende og morsomt. Det gikk opp et lys for meg i går.»

Hilsen Thomas Nedreberg
for Smestad og Priorveien barnehage, 25.11.2015


Tusen takk for flotte timer, som gikk altfor fort. Jeg er veldig fornøyd. Du flettet fint inn vår hverdag i foredraget. Du hadde gode eksempler som ansatte kjente seg igjen i og hadde et forhold til. Veldig mange har gitt gode tilbakemeldinger som: fantastisk, du var veldig flink til å synge, kjekt å få le, dette var veldig bra, dette gav meg innspill som jeg kan bruke hjemme og på jobb – og en medarbeider kom med et «ulvehyl» i morges :-).  Håper dette varer videre og at vi klarer å bruke det vi har lært i hverdagen. Gleder meg til fortsettelsen, foredraget har gitt mange motivasjon, som jeg tror at vi komme til å ha utbytte av i miljøarbeidet på Strømsnes. En kollega sa: «Jeg tror Tom kunne snakket om hva som helst og det hadde ikke blitt kjedelig, han var så engasjerende i alt han sa, og det var ikke ett minutt som var kjedelig»

Vennlig hilsen Anette Clausen Færestrand,
Fagavdeling Helse og omsorg, Strømsnes, 11.11.2015


«Tilbakemeldingene har vært udelt positive og folket synes det var et morsomt, lærerikt og noe annerledes. Du leverte over forventning. Jeg likte godt at du blandet inn din tidligere erfaring med gode eksempler – og ikke minst brøt opp med sang og musikk. Dette var noe som gikk hjem hos folk. Skal jeg fremheve noe jeg likte spesielt godt, var det at du var meget godt forberedt. Alle navn og uttrykk som vi bruker satt som et skudd uten nøling, og det gir en følelse av oppriktighet og ekthet».

Pål Bristol, IKT-avdelingen
Jernbaneverket, 15.10.2015

«Hei. Vil bare nytte anledningen til å gi deg en kompliment og takke masse for ditt foredrag. Tilbakemeldinger til meg var at alle syntes dette var underholdende og spennende, samtidig som de også innser det ansvar som påhviler den enkelte for egen trivsel og helse på arbeidsplassen (og hjemme). Hvis alle begynner med seg selv – i stedet for å fokusere på å endre alle andre – vil hverdagsgleden komme helt av seg selv. Dessverre er vi ikke supermennesker så det er et kontinuerlig behov for å bli minnet på dette. Som du sier er det fullt mulig å legge inn en setning eller to i eget hode som kan hjelpe en med å huske dette i hverdagen. Du skal ikke se bort fra at du kan bli invitert hit igjen for å hjelpe oss videre med dette. Flere ledere/verneombud har allerede tatt kontakt i forhold til hvordan de kan få til en happening med deg og sine egne ansatte».

Jan Ohm Kyvik, Seniorrådgiver HR- administrasjonsenheten
Bydel Ullern, Oslo kommune,  24.09.15

«Takk for innsatsen i forbindelse med våre kursdager i Spania. Tilbakemeldingene fra personalet er helt supre, alle jeg snakker med er kjempefornøyde. Foredraget ga oss akkurat det vi ønsket, med stor nytteverdi for oss. Deltakerne syntes det var artig å høre på deg, og kjente seg godt igjen i mange av situasjonsbeskrivelsene. Alt i alt var alle veldig fornøyd og de likte godt det du leverte.»

Liv Hege Olsen, Stiftelsen Betanien Bergen, 23.09.15

«Tusen takk for et morsomt, inspirerende og humorfylt foredrag (begge foredragene var det), et fantastisk show under middagen og et gøyalt og engasjerende PartyQuiz show. Har fått veldig mange hyggelige og fine tilbakemeldinger. Jeg har aldri sett en så glad og fornøyd gjeng på samlingene vi har hatt tidligere. Alle er kjempefornøyde! Dere var profesjonelle!»

Anne Kersti Mo, Koordinator NSB Materiell 28.08.2015
(foredraget «En Eventyrlig Hverdag»,
Syngende Servitører, PartyQuiz Show og «Tid for Tomgang»)

«Takk for sist, dette var vellykket. Noen tilbakemeldinger var: «Her kjente jeg meg igjen», «Han fikk med seg alle», «Viktig tema, skulle ønske flere ansatte var med» og «Dette må vi ta med oss i hverdagen». I det store og det hele var de ansatte veldig fornøyd, og 22 medarbeidere på lønningspils etterpå var ikke dårlig!»

Grete Børke, daglig leder
Paulus Sykehjem for Attendo Norge AS

«Et inspirerende foredrag som en kjente seg igjen i og gav en lyst til å bli en bedre utgave av seg selv! Fremført på en fengende og engasjerende måte! Tom er flink til å få med seg folk og sangene har treffende tekster. Kan anbefales for alle! Flere kolleger gikk bort til Tom og takket når de gikk.»

Ellen Backer
Human Resources and Organisation Manager
Moss Maritime AS

«Tom leverte et meget bra foredrag med «En eventyrlig hverdag». Det traff «spikeren på hodet» opp til flere ganger i løpet av de to timene vi hadde han til disposisjon, de fleste fikk noe å tenke på. Tilbakemeldingene fra salen har vært fantastisk bra, et foredrag som mange kjente seg igjen i. Han skapte stort engasjement i salen med topp formidlingsevne og innslag av musikk.»

Mvh Cecilie og Hege JJ, Santander Consumer Bank AS

«Jeg kan trygt si vi fikk det vi søkte etter for personalseminaret vårt. Med ditt vinnende vesen, variasjon i framføringen, drama, sang og fortellinger – fengslet du forsamlingen. Det ble mye smil og latter. Du skapte entusiasme, lokket fram kreativitet og fikk forsamlingen med deg i tankerekkene dine. Som arbeidssted fikk vi med oss en fin felles opplevelse. Enda viktigere for oss er at vi laget «trivselsplakaten» som vi har med oss videre i arbeidet for å lage vår egen EVENTYRLIGE HVERDAG. Med små enkle grep har vi en huskeliste for hvordan vi skal spre glede, trygghet og engasjement til hverandre. Lykke til videre med gledesspredningen din!»

Med vennlig hilsen Hanne K. Didriksen
rektor, Midt-Østerdal videregående skole

Innertier! Ditt foredrag var en stor suksess, vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger. Etter to dager med seminar tror jeg det som sitter igjen hos aller flest er «vær tabletten – ikke hodepinen». Så der fikk du virkelig inn et poeng! Det har vært en glede å samarbeide med deg, og på vegne av styret vil jeg gjerne takke for ditt bidrag.

Mvh, Katrine Fjeldhus, Sweco

Et forrykende foredrag, som på én time klarte og formidle viktige elementer for å sikre et godt og utviklende arbeidsmiljø på en engasjerende og gjenkjennbar måte. For oss var dette perfekt!

Camilla, NAV Forvaltning Østfold

Takk for et fantastisk underholdende og inspirerende foredag i anledning VO-dagen på Karenlyst. Dette var gull, […] en flott start til å hjelpe oss å gjøre hver dag på jobb til en fest.

Med vennlig hilsen André Kruse,
avd.leder kasse, Meny Bogstadveien

Vil takke for en meget god, fornøyelig og inspirerende 3 timers økt med deg på torsdag i forrige uke. Perfekt for oss.

Med vennlig hilsen, Tom Espen Eide,
Adm. dir, ICA Eiendom Norge AS

Takker for et meget godt og inspirerende foredrag med et tydelig og reflektert budskap!

Med vennlig hilsen Uno Frivoll, Eiendomssjef, Kongsvinger kommune

Takk for sist og inspirerende foredrag. Å få 11 slitne møtedeltagere og anleggsfolk til å ule i kor etter en lang møtedag skal du ha skryt for. Du skal ikke se bort ifra at vi vil etterspørre dine tjenester også en annen gang.

Odd Inge Aaheim, HMS/KS leder, Veidekke Entreprenør AS

Takk for motiverende foredrag. Jeg har snakket med de fleste, og alle har vært positive! Kokkene startet dagen med et ulvehyl  ;-).  Det var mye som passet til vår gruppe, så nå har vi en tråd å jobbe videre med. Takk igjen for en inspirerende time.

Mvh Julie Skilbred,
daglig leder GLADengen Drift AS i Reitangruppen

«Takk for sist på Nittedal Torvindustri AS’ motivasjonsseminar på Opaker Gård 15. februar. Vi har satt stor pris på samarbeidet med deg før seminaret, og du har til fulle innfridd våre forventninger som seminarleder. Etter motivasjonsseminaret har vi hatt en gjennomgang med alle medarbeiderne, og den samlede vurderingen er høyst positiv.»

Birgit Ording, Adm. dir., Nittedal Torvindustri A.S

Her er noen forslag til konferansesteder hvor det er fint å kjøre foredraget: Vinger Hotell & Spa, Kongsvinger FestningOpaker Gård og Maarud Gaard.