Sören Strid


Sören Strid mailbilde1GITARENTERTAINER: Noen ganger trenger man en trubadur som er noe litt mer en gitarist som synger. En som tar sin plass i rommet, og eier det mens han spiller. En som kommuniserer direkte med publikum, byr på seg selv, underholder og skaper hygge – i tillegg til å spille bra, synge godt og skape dansestemning. Svenske Sören Strid er en slik artist.

Sören Strid elsker å underholde. Han får folk til å le, synge med og bli en del av underholdningen selv.  Han har den sjeldne egenskapen som gjør det mulig for én mann å dra i gang en real fest alene. Med et lass av rutine og hundrevis av låter i bagasjen, er dette den rimeligste veien til en komplett festunderholdningspakke.

Sören Strid dukker opp med et underholdningsinnslag allerede under middagen. På denne måten får han introdusert seg selv og etablert god kontakt med gjestene for resten av kvelden.  Innslaget byr på musikalsk humor og oppvarming, og løfter stemningen flere hakk.

Sören Strid mailbildeNår det etter hvert er klart for dans og litt høyere partyfaktor, har han med seg innspilte komp på anlegget. Dette bidrar til at festen får det rette trøkket, og dere får skikkelig rytme til dansefoten – selv om det er bare en gitarist på scenen. Trubadur Sören Strid opererer med trådløs mikrofon, og beveger seg dermed fritt og uhemmet blant publikum. På den måten blir alle inkludert i moroa.

Fyll ut skjemaet for uforpliktende pristilbud her.