Rockskåpet

TRIO: Rockskåpet er et svensk coverband som spiller rock og pop. En partytrio som leverer et komplett lydbilde med bra trøkk og musikalitet. Bandet preges av to dyktige vokalister i front – som spiller gitar og bass – med en kul, kvinnelig trommeslager (som også korer) i ryggen. Bandet er tight, svinger bra og ser godt ut, med fine lyseffekter og røyk der det tillates.

Bandet byr på et bredt repertoar, med både kjente pop og rock-slagere fra for eksempel U2, Kiss og Thomas Ledin, og nye pophits fra for eksempel Avicii og Walk the Moon. Musikken er topp til et party med litt energi i, og det er mye dansevennlig festmusikk på repertoaret. Men bandet er så absolutt IKKE noe «dansband», i betydningen bugg og «Gråt inga tårar». Dette er et LITT mer rocka coverband for de som er litt lei av «svensktoppar-sjangeren».

Dette er noen av artistene som kan dukke opp på spillelista til Rockskåpet: Bruce Springsteen, Tina Turner, Gyllene Tider, U2, Ylvis, Green day, Abba, Kiss, Robbie Williams, Whitesnake, Pointer Sisters, Kim Wilde, Magnus Uggla, Little Richard, Billy Idol, AC/DC og mange flere.

Musikerne er Per Nylin på bass og vokal. Han er en rockevokalist som får håret til å reise seg på ermene. Nylin er en veteran i coverband-bransjen, som kan kunsten å få i gang sitt publikum. I Sverige er han kjent for å ha spilt i bandene Starboys, Spilt Milk og Renegade 5.

Christoffer Börjars spiller gitar og er også vokalist. Det er lett å se at han trives godt på scenen, og han har en unik evne til å berøre publikum med sin sangstemme. Han har tidligere figurert med bla Sound Express, Hôss og Vintervik.

Jolene Fredricson på trommer og kor er med sitt rutinerte trommespill selve ryggraden i Rockskåpet. Denne godt skolerte musikeren pisker opp en swing-groove som de fleste coverband bare kan drømme om. Menge har sett Jolene i 80-tallsbandet Turbotits, 3D og Copy & Paste.

Bandet kan også levere en underholdende PopQuiz mot et mindre tillegg etter nærmere avtale.

Her finner du et annet YouTube-klipp av Rockskåpet live:


 (hvis filmen ikke spiller, klikk her for å gå til YouTube)

For å sjekke kapasitet og pris, fyller du inn det lille skjemaet HER. Husk å skrive inn navn på ønsket band under ‘Ønsket band/artist/aktivitet’.