RadioHits

Radiohits partyband

PROFESJONELT PARTYBAND: RadioHits er et av norges hotteste eventband, ledet av ingen ringere enn Geir Langslet, kjent fra supergruppa Lava og som kapellmester for en lang rekke store show (ikke minst både norske og internasjonale MGP-finaler)!

RadioHits stiller med inntil TRE knallgode vokalister avhengig av budsjett, og byr på en musikalsk rundreise gjennom store hit-låter, alle med høy party- og allsangfaktor.

Geir Langslet har vært kapellmester for både norske MGP og den internasjonale Eurovisjonsfinalen flere ganger. Nå leder han PartyMix!
Geir Langslet har vært kapellmester for både norske MGP og den internasjonale Eurovisjonsfinalen flere ganger. Nå leder han RadioHits!

Artistene akkompagneres av et showband med dyktige musikere og korister. Med 8-9 energiske artister på scenen, gjør bandet kvelden til en fantastisk opplevelse med massevis av energi. Her får dere sangprestasjoner og sceneopptredener lang utover det ordinære. Og ikke minst – stor variasjon. Både artister og band gjør sitt til at bandet oser av energi og glede, RadioHits blir aldri kjedelig.

Her får du bl.a låter fra tidsaktuelle Abba- og Queen-forestillinger, samt store disco-, pop- og rockehit’s fra de fire siste tiår. Festkvelden blir en eneste stor kavalkade av kjente, dansevennlig pop-slagere, ispedd imponerende soloprestasjoner. Felles for innslagene er at de får det til å rykke i dansefoten og klø i stemmebåndet.

Partymix er et av landet hotteste partyband som også spiller helaftens underholdning. Tre vokalister løfter festen i taket (Foto: Tom Wangerud).
RadioHits er et av landet hotteste partyband som også spiller helaftens underholdning. Tre vokalister løfter festen i taket (Foto: Tom Wangerud).

Partymix passer like godt som et fullblods partyband til en helaften, som til underholdningsinnslag på et event – eller til konsert/festival. Konseptet er fleksibelt og kan skreddersys for å passe akkurat til deres ønsker og behov, arenaer eller budsjetter.

TINA TURNER – SIMPLY THE BEST!
Bandet leverer også et fantastisk Tina Turner Show, «Simply The Best», som du kan lese mer om her.  Ellers kan Radiohits by på temashowet: «SommerHits», som er et show bestående bare av hit’er med høy sommer-, sol-. og feriefaktor. Showet avsluttes med kavalkade over norske sommerslagere. 80-tallsshowet «Velkommen Tilbake» tar publikum med tilbake til et gledelig gjenhør med en mengde store internasjonale og nasjonale hits fra et av popmusikkens mest markante tiår.

Chritine Meyer ER Tina Turner

Dette er artistene: 

Vokalist Christine Meyer i PartymixChristine Meyer:
Christine Meyer har mer enn 800 forstillinger med Hege Schøyen og Øyvind Blunck bak seg, fra deres show ”Fast følge” og ”Bare gode venner”. Hun har medvirket med norsk sang på en rekke store tegnefilmer, og hun har deltatt i en mengde TV programmer, blant annet Beat For Beat og Skal Vi Danse.

 

Lena Fløitmoen er en av tre vokalister i PartymixLena Fløitmoen:
Lena er en strålende vokalist og en ekte artist som ofte omtales som ”the power soprano”. Etter mange år i bransjen har hun opparbeidet seg en lang merittliste som bl.a. inneholder deltagelse i flere show (”We Love Abba” og ”A Tribute to Prince”), og showgruppene ”Rewind” og ”Les Femmes”. Hun har også deltatt på plateinnspillinger både som vokalist og korist.

Bengt Jacobsen er vokalist i PartyMixBengt Jacobsen:
Bengt oppdaget Kiss som 8-åring og har siden båret preg av dette. Han har fortid fra 80-tallet som glamrocker i ”Fury” – et band som aldri tok ut en krone i utbytte, men omsatte alt i pyroeffekter, scenekonstruksjoner, sminke, paljetter og nye kondombukser.

Se video av norges hotteste partyband enten ved å klikke på filmen nedenfor, eller  her (I Just wanna Stop), eller her (Sledgehammer):

Partymix-bilder08

Partymix-bilder04PartyMix ute

Partymix vokalist

Fyll inn kontaktskjemaet her, for å motta et tilbud på PartyMix eller andre gode band.