Radiohits

PARTYBAND med opp til tre vokalister!  Radiohits er et av våre aller beste partyband til event og firmafest. Dette superbandet ledes av ingen ringere enn Geir Langslet, kjent fra supergruppa Lava og som kapellmester for en lang rekke store show – inklusive en rekke MGP-finaler og Åge Steen Nilsens «The show must go on». Sjefsvokalist er Christine Meyer, også kjent som norges beste Tina Turner-tolker i forestillingen «Tina – Simply the best!».

Radiohits kan stille med hele sju musikere på scenen, herav TRE gode, kvinnelige vokalister. Dette gir stor bredde og et flott sceneshow. Bandet byr på en musikalsk rundreise gjennom historiens største hitlåter gjennom tidene – alle med høy partyfaktor.  Her får dere sangprestasjoner og sceneopptredener langt utover det ordinære. Og ikke minst – stor variasjon. Både artister og band sørger aktivt for at Radiohits oser av energi og spilleglede.

Musikerne i RadioHits har, foruten å kompe «Tina – Simply the best», også fungert som backingband for Carola, Christian Ingebrigtsen, Katarina (& the Waves), Benedicte Adrian og mange flere.

En festkveld med Radiohits får du bl.a låter fra, Tina Turner, Abba og Queen, samt en perlerekke av disco-, pop- og rockehits fra de fire siste tiår. Felles for alle låtene på repertoaret er at de får det til å rykke i dansefoten og klø i allsang-genene. Radiohits leverer en herlig, sprudlende kveld med god fest- og dansemusikk i 2 x 60 eller 3 x 45 minutter, etter ønske.

På bestilling kan vi også stille med full teknisk produksjon (lyd, lys og teknikere), etter nærmere avtale.

Her kan du finne flere videoklipp av RadioHits på YouTube
Her kan du høre vokalist Christine Meyer i showet «Tina – Simply The Best»

Be om tilbud på Radiohits ved å fylle inn det lille svarskjemaet her

Radiohits med Geir Langslet som kapellmester
Selveste Geir Langslet er kapellmester i Radiohits (Foto: Tom Wangerud)
Radiohits
Christine Meyer – også kjent fra «Tina – Simply the Best» er leadvokalist i Radiohits.
Radiohits partyband live
Radiohits tilfører ethvert event en følelse av kvalitet.