Humorkoret Punchline

Punchline her fra Norske Talenter
Punchline slik vi husker dem fra Norske Talenter. Til ditt selskap sender vi en firemannsutgave, som krydrer festen med ett eller flere humoristiske, musikalske innsalg.

MUSIKALSK HUMOR: Acapella-gruppen Punchline kombinerer revy og musikk.
Punchline – med TV-profil Nicolay Ramm i spissen – er en gruppe dyktige komikere/musikalartister som leverer morsomme sketsjer med firstemt acapella sang!  Innslaget består av 4 knallgode sangere som kommer inn under middagen helsprøe musikalske sketsjer.  Den musikalske humoren blir levert med glimt i øyet i form av imponerende, firestemt a capella sang (kor uten instrumenter).

Julebordsutgave

De har også sydd sammen et morsomt minishow spesielt for julebordssesongen, hvor de kommer inn med fire numre som harselerer fritt med julebordstradisjonen og julesang.

Mange fikk kanskje med seg Punchline første gang når de deltok i TV2-konkurransen «Norske Talenter», der de kom til delfinalen. Vi datt nesten av stolene :-). Se et klipp på følgende link: http://www.youtube.com/watch?v=5wfL3d5SoNc   Teamet som kommer til ditt arrangement består av de fire utdannete sangere.

Pris avhenger av antall gjester. Ved mindre enn 30 gjester er det mulig å kjøre showet uten lydanlegg.

En referanse:
Punchline opptrådte svært profesjonelt, med et humoristisk nivå som er betydelig høyere enn det en kan forvente av en acapella-gruppe. Mottagelsen var upåklagelig, og vi har fått flere positive tilbakemeldinger i etterkant av arrangementet. Innholdet i deres sketsjer er noe alle kan kjenne seg igjen i, med blant annet dagsaktuell satire og klassiske situasjoner fra bedriftsjulebord. I forhold til planlegging i forkant av arrangementet har kommunikasjon og administrering med Punchline fungert utmerket. De har svart raskt på henvendelser og spørsmål, og hadde ingen problemer med å tilpasse seg lokalet de skulle fremføre i. Jeg anbefaler Punchline på det varmeste, og ønsker dem lykke til med videre oppdrag. 

Med vennlig hilsen Henrik Lund, Markedsansvarlig Norsk Næringslivsutvalg
ifbm Næringslivsdagen ved Copenhagen Business School 2014

Humor-koret Punchline setter en latterprikk over i-en