Om

Underholdningssjefen.no  leverer foredrag, festmusikk, underholdningsinnslag og hotellaktiviteter  til firmafest, kurs/konferanse og private selskaper.

HVORDAN FINNE ENKELRE FRAM
Du filtrerer det store utvalget ved å velge ønsket kategori i toppmenyen eller i menyen under headingen på siden. Be om pris under fanen «Booking (kontakt)» og du får som regel svar innen to dager.

Tom Wangerud i The Wall 1995

BAKGRUNN TOM WANGERUD
Underholdningssjefen.no ble etablert i 2005 av gründer og entertainer Tom Wangerud.  Bedriften har kontor i Kongsvinger, men leverer foredrag og underholdning over hele landet.

Tom Wangerud  har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver, reklamemann, gründer, artist og tobarnsfar. Han har produsert musikal, holdt hundrevis av konserter og gitt ut plater med bandet RUST.  Men mest av alt drar Underholdningssjefen «himself» nytte av sine 20 år som leder med personalansvar i Gandalf Kommunikasjon AS – som nå er solgt og lever videre som Leidar AS.

LEARNING BY DOING
Wangerud ble allerede som 25-åring daglig leder i byrået, med personal- og økonomiansvar. En fantastisk og spennende mulighet. Men med rask vekst, harde tidsfrister og store forventninger og enda større ambisjoner, endte han med hodet i veggen på slutten av 90-tallet. Underholdningssjefens foredrag bygger på disse erfaringene – og ikke minst hvordan han – og selskapet – reiste seg sammen etter å ha gått i bakken. Og skapte en organisasjon hvor det ikke skal være mulig å bli utbrent, fordi kollegen hjelper hverandre å holde humøret, inspirasjonen og motivasjonen oppe. Kollegene utviklet visjonen «Vi skal skape en eventyrlig hverdag!», og definerte at du må være «glad, sulten og stolt» for å jobbe i byrået.

Snuoperasjonen var en suksess. Fire år senere var selskapet Innlandets største kommunikasjonshus, preget av smittende arbeidsglede i alle ledd. Foredraget «En eventyrlig hverdag» gir innblikk i hvordan den vellykkede prosessen resulterte i et enestående arbeidsmiljø, og bidro til at selskapet nå er et av innlandets største. Med medarbeidere som har rom for å leve, leke og blomstre – selv på de travleste dager.

MUSIKK OG TEATER
Underholdningssjefen var den første i landet som satte opp en musikalversjon av Pink Floyd’s «The Wall».  Wangerud var produsent og hovedrolleinnehaver med 60 entusiaster i staben, og forestillingen gikk for fire fulle hus og fikk gode kritikker i Kongsvinger.

Wangerud startet showbandet Pigs on The Wings, og senere Tectyl Rock’n Roll Party. Sistnevnte har løftet taket på utallige bedriftsarrangementer de siste årene – og er basisbandet for mange av underholdningsinnslagene som leveres her.

Bandet RUST er at annet av Wangeruds hjertebarn – og realiseringen av en drøm om å gi ut egenprodusert musikk. Plata «Alle Idioters Konge» fikk en liten innlandshit med låta «Det er du»,  som lå 12 uker på Topp 8 hos NRK Hedmark/Oppland. Musikken lever i dag videre i «Trivselskonserten», som er et musikalsk kåseri om samarbeid og arbeidsglede ledsages av musikk fra RUST.

REFERANSER
Underholdningssjefens foredrag og artister har inspirert en rekke bedrifter, og bidratt til vellykkete firmafester og jubileer. Dette er noen av selskapene vi har levert til:

TV2 – mellomledersamling, IKEA kundesenter, Norli Libris, ICA eiendom, Kinnarps, Essilor Norge AS,  Statoil Hedmark, Statoil Forretningsutvikling, Skatteetaten, Telenor, Statistisk Sentralbyrå, DnB NOR, Forsvaret, Siemens, Tine Meierier, Haukeland Sykeus, Ullevål Sykehus, Statens vegvesen, Forsvaret, Kreftforeningen, KrediNor, Skanska, Electrolux, AutoNova, Felleskjøpet Agri, Rikshospitalet, Prior, Aftenposten, Rescon Mapei, Innovasjon Norge, Norsk Tipping, Gunnar Holth Grusforretning, Rally Norway, Hedalm Anebyhus, Barnehageressursen AS, Kongsvinger & Smedtorp Trafikkskole , Kongsvinger Kunnskapspark, Ligningskontoret i Hedmark, Contiga, Opaker Gård, Maarud Gaard Opplevelser, Maarud AS, Adventura Consulting, Silent Gliss, Ibas, Nitor, Skeidar, Draka Kabel, Tretorget, Luxo, InvaCare, Byen Vår Kongsvinger, Øvrebyen vgs, Kongssenteret, Vigeland Arrangement, Procter & Gamble, AK Maskin, Glåmdal Bilsenter, Gandalf Kommunikasjon AS og mange flere.