Om oss

VI GJØR FOLK LITT GLADERE!

Underholdningssjefen.no  leverer foredrag, festmusikk, underholdning og aktiviteter – til firmafest, kurs/konferanse og private selskaper. Her booker du gode løsninger uten fordyrende mellomledd. På kontoret treffer du Tom Wangerud og Glenn Luijbregts.

«VI GJØR FOLK LITT GLADERE!» er Underholdningssjefens visjon.  Dette skal ikke bare avspeiles av produktene vi leverer, men også kjennetegne måten vi jobber på.  Vi skal levere god underholdning som sprer glede og god stemning. Men vi skal også gjøre alle våre forbindelser litt gladere – ved å være en ryddig, løsningsorientert, og pålitelig samarbeidspartner!

Vår forretningidé er å levere gode løsninger uten mange fordyrende mellomledd, ved å bruke dyktige folk i alle funksjoner. Vi har eget lyd og lysutstyr til mindre arrangementer, og nøkterne  samarbeidspartnere til de større. Dette gjør oss konkurransedyktige på pris, særlig ved mindre og mellomstore arrangementer.  Vi leverer til privatpersoner, bedrifter, hoteller, kurs- og konferansesteder og eventselskaper.

Tom Wangerud og Glenn Luijbregst formidler underholdning.
Tom Wangerud og Glenn Luijbregts hjelper deg å finne riktig løsning (Foto: Mona Nordøy).

HVORDAN FINNE FRAM PÅ NETTSIDEN?
Velg ønsket kategori i toppmenyen – eller et av stikkordene under logoen – da filtrerer du det store utvalget og sirkler inn det du er på jakt etter. Når du har funnet noe som frister, ber du om pris eller kontakt via menyen «Booking (kontakt)». Du får som regel svar innen 1–2 dager.

Selskapets kontor er lokalisert på Kongsvinger, men vi leverer over hele landet. På kontoret finner du to faste medarbeidere, Tom Wangerud og Glenn Luijbregts. Begge jobber med booking, planlegging og gjennomføring av arrangement – og er også en del ute som artister selv.

BAKGRUNN
Underholdningssjefen.no ble etablert i 2005 av gründer og entertainer Tom Wangerud.  Han er i dag en etterspurt foredragsholder, men også forgrunnsfigur og vokalist partybandet Tectyl, og den kreative hjernen bak vårt populære PartyQuizShow.

Tom har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver, reklamemann, gründer, artist og tobarnsfar. Han har produsert musikal, holdt hundrevis av konserter og gitt ut CD med bandet RUST.  Men mest av alt drar Wangerud nytte av sine 20 år som gründer og leder med personalansvar i Gandalf Kommunikasjon AS – som nå er solgt og lever videre som Leidar AS, med avdelinger i fem land.

Glenn Luijbregts er utdannet musikalartist, og har blant annet jobbet for Color Line, Starworks og Wallmans on Tour. Han er også sentral i det kreative Kulturkollektivet, og en av aktørene i Blå Caps Impro.  Han har god erfaring også som produsent av ulike større show og produksjoner, noe du vil ha nytte av om det er et større event som skal iverksettes.

REFERANSER
Underholdningssjefens foredrag og artister har inspirert en rekke bedrifter, og bidratt til vellykkete firmafester og jubileer. Dette er noen av selskapene som har kjøpt inn «En eventyrlig hverdag»:

Equinor, Kværner Verdal, TV2 (mellomledersamling), IKEA kundesenter, Norli Libris, ICA eiendom, Kinnarps, Essilor Norge AS,  Statoil Hedmark, Statoil Forretningsutvikling, Skatteetaten, Telenor, Statistisk Sentralbyrå, DnB NOR, Forsvaret, Siemens, Tine Meierier, Haukeland Sykeus, Ullevål Sykehus, Statens vegvesen, Forsvaret, Kreftforeningen, KrediNor, Skanska, Electrolux, AutoNova, Felleskjøpet Agri, Rikshospitalet, Prior, Aftenposten, Rescon Mapei, Innovasjon Norge, Norsk Tipping, Gunnar Holth Grusforretning, Rally Norway, Hedalm Anebyhus, Barnehageressursen AS, Kongsvinger & Smedtorp Trafikkskole , Kongsvinger Kunnskapspark, Ligningskontoret i Hedmark, Contiga, Opaker Gård, Maarud Gaard Opplevelser, Maarud AS, Adventura Consulting, Silent Gliss, Ibas, Nitor, Skeidar, Draka Kabel, Tretorget, Luxo, InvaCare, Byen Vår Kongsvinger, Øvrebyen vgs, Procter & Gamble, AK Maskin, Glåmdal Bilsenter, Svanholm Begravelsesbyrå og mange flere.

Underholdningssjefen Tom Wangerud i The Wall 1995
Tom Wangerud spilte hovedrollen i musikalversjonen av «The Wall» 1995