Om

Underholdningssjefen.no ble etablert i 2005 av gründer og entertainer Tom Wangerud. Bedriften har kontor i Kongsvinger, men leverer foredrag og underholdning over hele Sør-Norge.

BAKGRUNN
Tom Wangerud er en arbeidsnarkoman livsnyter på 45 år. Han er også reklamemann, gründer, artist og tobarnsfar. Han har produsert musikal, holdt hundrevis av konserter og ligget 12 uker på Topp 8 med popbandet RUST. Men mest av alt drar Underholdningssjefen nytte av sine 20 år som kommunikatør og leder med personalansvar i Kommunikasjonshuset Gandalf.

LEARNING BY DOING
Wangerud ble allerede som 25-åring daglig leder i byrået, med personal- og økonomiansvar. En fantastisk og spennende mulighet. Men med harde tidsfrister og store forventninger gjorde han – som han selv sier – “alle feilene i boka”. Det endte i en kræsj på slutten av 90-tallet. Flere av Underholdningssjefen egne foredrag bygger på disse erfaringene. Hva var det som gikk galt? Hva skjedde med tilværelsen da leken og entusiasmen forsvant i kappløpet med tiden? Hvordan finne tilbake inspirasjonen? Og hvordan bygge opp en organisasjon hvor slikt ikke KAN skje, fordi medarbeiderene bygger hverandre opp!

Byrået gjennomførte en vellykket snuoperasjon. Kollegene utviklet visjonen “Vi skal skape en eventyrlig hverdag!”, og definerte at du må være “glad, sulten og stolt” for å jobbe i byrået. Foredraget “En eventyrlig hverdag” gir innblikk i hvordan den vellykkede prosessen resulterte i et enestående arbeidsmiljø og bidratt til at selskapet nå er et av innlandets største.

MUSIKK OG TEATER
Underholdningssjefen var den første i landet som satte opp en musikalversjon av Pink Floyd’s “The Wall”.  Wangerud produsent og hovedrolleinnehaver med 60 entusiaster i staben, og forestillingen gikk for fire fulle hus og gode kritikker i Kongsvinger.

Wangerud startet senere showbandet Pigs on The Wings og Tectyl Rock’n Roll Party. Sistnevnte har forårsaket høy stemning i utallige bedriftsarrangementer de siste fem årene – og er basisbandet for mange av underholdningsinnslagene som leveres her.

Visepop-bandet RUST er at annet av Wangeruds hjertebarn – og realiseringen av en drøm om å gi ut egenprodusert popmusikk og hevde seg på listene. I dag er plata “Alle Idioters Konge” i butikkene, og låta “Det er du” har ligget 12 uker på Topp 8 hos NRK Hedmark/Oppland. Edutainment-forestillingene om trivsel og arbeidsmiljø ledsage av musikk fra dette bandet.

Å nyte livet mens vi lever – altså i hverdagen – er blitt foredragsholderens store mantra. Dette ligger som en konklusjon i alle foredragene. Inspirasjon til å gi av seg selv og søke det positive i alle situasjoner. Slik at du ikke bare trives, men også sprer trivsel der du befinner deg.

REFERANSER
Underholdningssjefens har inspirert en rekke bedrifter med sine foredrag, og bidratt til vellykkete firmafester og jubileer. Dette er noen av bedriftene vi har levert til:

TV2 – mellomledersamling, IKEA kundesenter, Norli Libris, ICA eiendom, Kinnarps, Essilor Norge AS,  Statoil Hedmark, Statoil Forretningsutvikling, Hedalm Anebyhus, Telenor, Statistisk Sentralbyrå, DnB NOR, Forsvaret v/Lutnes Leir, Siemens, Tine Meierier, Statens vegvesen, Forsvaret, Kreftforeningen, KrediNor, Skanska, Electrolux, AutoNova, Felleskjøpet Agri , Prior, Aftenposten, Rescon Mapei, Innovasjon Norge, Norsk Tipping, Barnehageressursen AS, Gunnar Holth Grusforretning, Opaker Arena / RallyNorway, Kongsvinger & Smedtorp Trafikkskole , Kongsvinger Kunnskapspark, Ligningskontoret i Hedmark, Contiga, Opaker Gård, Maarud Gaard Opplevelser, Maarud AS, Adventura Consulting, Silent Gliss, Ibas, Nitor, Skeidar, Draka Kabel, Tretorget, Luxo, InvaCare, Byen Vår Kongsvinger, Øvrebyen vgs, Kongssenteret, Vigeland Arrangement, Procter & Gamble, AK Maskin, Glåmdal Bilsenter, Gandalf Kommunikasjon AS