Dinnershow for julebord

SHOWBØCKS DINNER SHOW er en gjennomført underholdningspakke med flere imponerende showinnslag gjennom middagen. 4 utdannete musikalartister, to dansere og et drivende godt band kommer på scenen med shownumre det spruter av.

Dans, sang og festmusikkShownumrene er medleyer tettpakket av kjente hits. Artistene alternerer med solistrollene, og korer hverandre i firstemte arrangementer. Musikken er fengende gladmusikk som alle er kjenner godt. Her kommer det en Queen-medley, Beatles-slagere, Melodi Grand Prix-hits og 80-tallsperler, og mye mer.

Hvert showinnslag er på 10-12 minutter. Så trekker artistene seg tilbake, slik at det blir rom for gode samtaler rundt bordene. Til sammen kommer artistene inn fem ganger, og stemningen blir høyere for hver gang.

Philip Bøckman er showentreprenørenArtistene er godt utdannete musikalartister fra Bårdar-akademiet og Guildford i England, under ledelse av show-entreprenør Philip Bøckman. Etter middag spiller det heftige bandet opp til dans, med god popmusikk fra 80- 90- og 2000-tallet.

Dette er en virkelig imponerende helaftens julebordspakke, som vi anbefaler på det sterkeste. Showet ble kjørt med stort hell på Quality Hotel & Resort i Sarpsborg i 2012. I år er pakken tilgjengelig for andre bedrifter og hoteller – kast deg på! Fyll inn noen fakta i skjemaet her, så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud.