Full Fres


PARTYDUO: Full Fres er en partyduo som virkelig kan lage liv, med god popmusikk fra 90-tallet til i dag.

Denne populære partyduoen evner virkelig å dra opp stemningen, med smittende spilleglede og spreke låter. Erik Lukashaugen og Bjørge Verbaan er to toppmusikere som spiller piano og gitar. Ofte er også et trekkspill med på lasset, selv det bare er popmusikk de spiller. Resten av bandet har de med seg på en PC, så her blir det fullt trøkk – og garantert «full fres» på dansegulvet.

Repertoaret består av glad og festlig popmusikk hele veien, mest fra 90-tallet og av nyere dato. Videoen ovenfor gir et godt  inntrykk av hva disse gutta står for, og hva slags musikk dere kan få på festen.

Full Fres spiller 90-tallspop og nyere

Duoen er mye brukt i næringsliv- og eventsammenheng, noe som er et resultat av en profesjonell holdning til alle oppdrag – og at de har et moderne og fengende repertoar. Dette gjør at de ikke er de billigste i klassen, men på den annen side er du sikret at dere får to profesjonelle aktører som alltid leverer varene.

Verbaan og Lukashaugen er svært aktive musikere, engasjert i flere andre band og prosjekter. Derfor tar de for tiden bare duojobber en sjelden gang i blant. Men er du heldig, så har de kapasitet – og du får en eksklusiv og knallgod duo til festen din!

Full Fres er en duo som lager bra liv.

Be om pris på Full Fres her

Til mindre fester kan Full Fres stille med komplett lydanlegg. Artistene trenger middag, kaffe og mineralvann.

Fyll ut det lille svarskjemaet her, for å få et uforpliktende tilbud på Full Fres.