Exitus – escape room

Mobilt escape room

EXITUS – DEN GALE PROFESSOREN er en aktivitet av typen «mobilt escape room». Dette innebærer at vi kommer med en rekke rekvisitter, utstyr og oppgaver som lagene må benytte seg av for å kunne løse ulike oppgaver. Hver oppgave fører til at en ny lås kan åpnes – for å avdekke neste nøtt som fører dere fram til seieren. Og i dette tilfellet: Å redde oss fra jordens undergang!

Den gale professoren har nemlig funnet en ny antimaterie, som trolig vil danne ET SORT HULL når den kommer i kontakt med materien Lutea Flavens!  Nå haster det, det er dessverre bare skjelettet igjen av han som prøvde å forhindre katastrofen. Dere må finne reagensrøret med den blå væsken innen 1 time på hans mobile laboratorium… Tar dere utfordringen med å redde verden innen 60 minutter?

Deltakerne blir delt inn i lag bestående av 3–7 personer, som må gjennomsøke hans siste kjente oppholdsrom. Dere blir ikke fysisk låst inn, men må løse mange forskjellige oppgaver for å klare å finne det blå reagensrøret, som vil redde verden.

Mobile escape room har blitt svært populært de siste årene, ikke minst fordi deltakerne må samarbeide og bli kjent med hverandres beste kvaliteter i høyt tempo.

«Exitus – den gale professoren» kan gjennomføres i deres egne lokaler,  på et selskapslokale eller i forbindelse med kurs på et hotell. Aktiviteten kan gjennomføres parallelt for flere lag samtidig.  Det bør settes av minimum 1–1,5 time til aktiviteten.

Vi kan også organisere en trivelig seanse med bar og trubadur med litt festmusikk i bakkant – for å lage en ekstra sosial happening etter leken. Gjør vi dét, bør vi sette av to timer til programmet, som for eksempel passer fint mellom fagdag og middag.

Be om pris ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.