Eda Pelle’s julshow

Eda Pelle med komplett julebordspakke

KOMPLETT JULEBORDSPAKKE: Eda Pelle leverer et ellevilt komikershow sammen med de dyktige musikerne i «The Four Duga». Etter middag blir det dans med et bra liveband.

Den helsprøe Eda Pelle og hans makkere gjorde seg bemerket i TV Norge-produsjonen «Monte Bello Camping» i fjor, hvor de dukker opp flere ganger. Inspirert av den forventede TV-suksessen har den driftige skrothandleren fra grensetraktene satt opp sitt eget Juleshow. Her er det duket for mye galskap og latter, som fungerer både for svenske og norske julebordsgjester.

Showet serveres før eller under julebordsmiddagen, og er fylt av sprø humor ledsaget av morsomme musikalske innslag («The Four Duga» er nemlig svært gode musikere – og det er ikke tull engang!)  Eda Pelle rapporterer selv i følgende pressemelding:

Eda Pelle er en morsom figuur“Eda-Pelle & The Four Duga har skruvat i hop en aldeles ny julshow, med swängig musik, hysteriska kalamiteter och äkta humor i gränsland. Pelle har högt självförtroende efter höstens TV-medverkning i Norge, och har vansinniga planer om hur julen i år ska firas. Titeln «Jul i Amazon» berättar väl hur Pelle tenker, med rader som: «Jag vill inte ha Jussi och O helga natt – jag vill fira min jul bak en Volvo-ratt!».  Detta blir roligt, svängigt og (h)juligt så det håller!”

Eda Pelle gestaltes av komiker og revykonge Øivind Roos fra Kongsvinger. Karakteren har over 20 år på baken, og har vært sett i utallige revyer og kroshow på Østlandet, i tillegg til en egen oppsetning i Oslo i 2005.  Med i årets juleshow har han Even Finsrud, Christer Vestlund og Lars Hjerpset – tre av distriktets alle beste musikere.

Tectyl Rock'n Roll Party
Tectyl Rock’n Roll Party stiller med seks manns band, inkl forgrunnsfigurene Tom Wangerud og Lene Kokai (Foto: Mona Nordøy).

KOMPLETT PAKKE MED PARTYBAND TIL DANS
Etter middag kan et av Østlandets tøffeste festband spille opp til dans: Tectyl Rock’n Roll Party spiller swingmusikk, popslagere, 80-tallsperler og glad «syng-med-musikk». Bandet stiller med seks manns besetning, inkludert en god kvinnelig gjesteartist. Lyd, lys og annen teknikk er ivaretatt, og dere har en komplett helaften med mye sang og moro!  Les mer om Tectyl Rock’n Roll Party her.

Ønsker dere heller en annen type band, for eksempel et mer typisk «danseband» – ordner vi også det. Eller en rimeligere løsning, hvor en DJ tar seg av dansemusikken etterpå.

FERDIG PAKKET MED HOTELL OG MIDDAG
Vi kommer med Eda Pelles juleshow dit hvor dere vil være – bare dere har en romslig scene. Ønsker du et tilbud på å få programmet gjennomført på ditt eget julebordssted, fyller du inn det lille skjemaet her, så kontakter vi deg.