DUON

DUON er en duo som spiller på heltidPARTYDUO: Dette er en profesjonell, svensk duo som lever av å skape fest og moro på heltid. «DUON» har et morsomt repertoar basert på fengende pop og rock fra 80-tallet fram til dagens listetopper.

Svenske Raddis Dawid og Andreas Hamnered har spesialisert seg på å lage mest mulig trøkk og moro – både for voksne og yngre tilhørere. Begge guttene synger, og spiller henholdsvis bass og gitar. Trommer og keyboards kommer fra en PC. De fremstår derfor som et komplett band, selv om de er bare to på scenen.

DUON ble plukket ut til samle-CD’n «Sveriges bästa coverband 2012». I skisesongen er de ofte å se på store vintersportssteder både i Norge og Sverige. Guttene er rutinerte og allsidige – og har god evne til å tilpasse seg målgruppen.  Du kan se en video av dem her og her.

Booker dere «DUON» får dere inntil 3 x 45 minutter med en duo som byr på sprek fest- og dansemusikk inkludert et bra lyd- og lysanlegg, og to musikere som gjør alt for å få gjestene med på moroa.  Er det plass til det, rigger de også opp stativ med sitt tøffe bakteppe, slik at det blir litt «konsertfeeling» i lokalet.

Be om pris på en god duo

Be om pris ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.  Husk å oppgi hvilken duo du er interessert i, eller om dere er åpne for flere forslag under linjen «Ønsket artist».

Utvidelse til trio

Dersom dere ønsker enda litt mer følelsen av et «fullt band», kan vi utvide fra duo til trio, ved at gutta tar med seg en dyktig trommeslager. Når gutta stiller som trio, kaller de seg «Cover Company», og leverer en partymaskin med trøkk i til en gunstig pris.

Duon er en svensk duo med afterski-faktor