DUON

DUON partyduoPARTYDUO: Dette er en profesjonell, svensk partyduo som lever av å skape fest og moro på heltid. «DUON» har et morsomt repertoar basert på fengende pop og rock fra 80-tallet fram til dagens listetopper.

Svenske Raddis Dawid og Andreas Hamnered har spesialisert seg på å lage mest mulig trøkk og moro – både for voksne og yngre tilhørere. Begge guttene synger, og spiller henholdsvis bass og gitar. Trommer og keyboards kommer fra en PC. De fremstår derfor som et komplett band, selv om de er bare to på scenen.

DUO’N ble plukket ut til samle-CD’n «Sveriges bästa coverband 2012». I skisesongen er de ofte å se på store vintersportssteder både i Norge og Sverige. Guttene er rutinerte og allsidige – og har god evne til å tilpasse seg målgruppen.  Du kan se en video av dem her og her.

Booker dere «DUON» får dere inntil 3 x 45 minutter med sprek fest- og dansemusikk inkludert et bra lyd- og lysanlegg, og to musikere som gjør alt for å få gjestene med på moroa.  Er det plass til det, rigger de også opp stativ med sitt tøffe bakteppe, slik at det blir litt “konsertfeeling”.

Be om pris på DUON ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.  Husk å oppgi hvilket band du er interessert i!

100_3878