Dinner in the sky

DINNER IN THE SKY: Legg lista for sommeravslutningen høyt i år: Be med deg kolleger og forbindelser på en kulinarisk matopplevelse høyt oppe i luften!  «Dinner In The Sky» er endelig i Norge, og byr på en opplevelse dere aldri vil glemme. Gjestene spennes trygt fast, før hele restauranten heises opptil 50 meter opp. Her blir dere servert en gourmetmiddag tilrettelagt av profilerte kokker – med fantastisk utsikt. Vi tar matopplevelsen til nye høyder – med alle smittevernhensyn ivaretatt!

Kongsvinger Festning først i Norge

Dinner In The Sky rigges først på Kongsvinger Festning i juni. Her blir det ekstra spektakulært, siden festingen ligger på toppen av åsen. Senere flyttes riggen til Fredrikstad, Oscarsborg og Stavern. Underholdningssjefen er forhandler, og kan organisere både bordbestilling og større opplegg for en gruppe. Vi kan også supplere opplevelsen med underholdning ombord, et trivelig vorspiel – eller kanskje en «aftersky-fest» etter at dere har landet?  Be oss om å kontakte deg med priser og løsningsforslag her.

Dinner in the sky tar matopplevelsen til nye høyder

Fire unike lokasjoner

I sommer kan du først oppleve Dinner In The Sky på Kongsvinger Festning, deretter på Fredrikstad Festning, videre på Oscarsborg og til slutt i Stavern ved Fredriksvern Verft.

Middagen foregår i tre bordsetninger per dag, kl 14:00, 18:00 og 20:00. Er dere en liten vennegruppe, kan dere reserve bord på en av de åpne middagene. Ønsker dere opplevelsen for dere selv, kan dere enten reservere et av de ordinære løftene for dere alene – eller vi kan reservere hele riggen for eksklusiv sommerfest på mandag eller tirsdag den aktuelle uken. Her er kjøreplanen:

Kongsvinger Festning: Fredag 4. juni til lørdag 11. juni. Åpen booking alle dager unntatt mandag  7/6 og tirsdag 8/6. Disse to dagene er det mulighet for å booke riggen for et eksklusivt event (først til mølla).

Fredrikstad Festning: Torsdag 17. juni til søndag 27. juni. Åpen booking alle dager unntatt mandag  21/6 og tirsdag 22/6. Disse to dagene er det mulighet for å booke riggen for et eksklusivt event (først til mølla).

Oscarsborg: Torsdag 1. juli til søndag 11. juli. Åpen booking alle dager unntatt mandag  5/7 og tirsdag 6/7. Disse to dagene er det mulighet for å booke riggen for et eksklusivt event (først til mølla).

Stavern/Fredriksvern verft: Torsdag 15. juli til søndag 25. juli. Åpen booking med tre bordsetninger alle dager.

Dinner in the Sky - med sikkerheten ivareta
Sikkerheten er i høysetet på Dinner In The Sky

Dinner In The Sky er helt trygt

Alle sikkerhetshensyn er grundig ivaretatt under Dinner In The Sky. Også mht smittevern. Hvert sete har 1,35 m avstand, og alle aktuelle smitteverntiltak i øyeblikket vil bli nøye ivaretatt. Riggen er bygget etter de strengeste sikkerhetskrav, og alle gjester og funksjonærer sitter trygt fastspent under hele løftet.

Det er plass til inntil 32 pers på hver bordsetning, med fire gjester ved hvert av 8 bord.  Det foregår slik, at alle finner plassene sine og ønskes velkommen mens vogna ligger på bakken. Dere blir ønsket velkommen av vår sjefskokk, og servert vin og forrett. Så er det klart for å bli løftet opp i skyene!

Kokken fungerer som kaptein og vertskap. 50 meter oppe i luften er utsikten nesten til å miste pusten av. Et team av kokker/servitører og sikkerhetspersonale har full kontroll, og serverer en deilig hovedrett og dessert der oppe.  Eventuelt ispedd et flott underholdningsinnslag, om dere har booket med dette også.

Dinner in the sky for jentegjengen?«A bucket list moment!»

Dinner In The Sky er et Belgisk konsept. I løpet av de siste årene har selskapet heist seg over bakken og opp mot himmelen i over 60 land. Med flere land i Europa, Australia, Japan, Dubai og USA er konseptet allerede blitt en stor suksess. Nå står altså Norge for tur!

Forbes Magazine har omtalt konseptet som en av verdens ti mest uvanlige restauranter og samtidig en av de mest unike restaurantopplevelser du kan ha. New York Times skrev «Exclusive and beyond the ordinary». CNN omtalte konseptet som «Definitely a high end experience».  TripAdvisor beskriver konseptet som  «a bucket list moment», mens Google Reviews omtaler opplevelsen som «Without a doubt the most unforgettable night of my life»

Dinner in the sky kan bookes hos Underholdningssjefen

PRISER:

Middagsopplevelsen Dinner In The Sky koster kr 2890,- per pers ved ordinær booking. Dette inkluderer tre retters gourmetmiddag, velkomstdrink (prosecco/cava), vinpakke (eller øl/mineralvann), vann og hele løftet.  Vi har lagt lista høyt på mat og drikke, og profilerte kokker fra øverste hylle vil bli engasjert på hvert sted. Vinpakken er håndplukket av kjøkkensjefen, og er av god kvalitet. Men vi kan også tilby ulike oppgraderinger, dersom dere har spesielle ønsker.

Ideer til underholdning

Dersom dere skulle ønske å toppe opplevelsen maksimalt, kan vi sende med et underholdningsinnslag opp i skyene, eller organisere et program i for- eller etterkant. Dette vil gi en komplett og helhetlig sommeravslutning eller sommerfest for teamet ditt. Her har vi flere idéer:

• Kombiner med motivasjonsforedaget «En Eventyrlig Hverdag» i forkant.
• En saksofonist blir med ombord
• En god sangerinne med pianist
• En lokal humorist som også guider oss om hva vi ser rundt oss.
• The Great Gig In The Sky!  (se nedenfor)

Vi kan også sørge for at det står en god trubadur/pianoentertainer klar i baren nede på bakken etter middag, for å ivareta festen videre.

THE GREAT GIG IN THE SKY!

Dette er en vill idé, som vi vil realisere dersom en bedrift tenner på løsningen:  Underholdningssjefen elsker Pink Floyd, og har flere superproffe musikere i stallen. Ombord har vi plass til en god pianist/keyboardist, en sologitarist og to proffe vokalister. La oss organisere en intim Pink Floyd-konsert med fokus rundt topplåta «The Great Gig in The Sky!»   Se for deg å få oppleve denne episke låta og flere passende perler fra Pink Floyd-katalogen – levert av profesjonelle artister – hengende høyt oppe i luften i solnedgang!  Snakk med oss om hva som skal til for å realisere denne ville idéen!

Sommerfest med Dinner in the sky
Opplevelsen begynner mens plattformen ligger på bakken. Kokk og kaptein ønsker dere velkommen ombord, og serverer vin og forrett før vi «tar av».
Dinner in the sky - nå på Kongsvinger og Oscarsborg
Midt på plattformen er et fullverdig kjøkken. Her gjøres siste finish og tranchering av måltidet.
Dinner in the sky - ingen fare hvis det blir regn
Hvis det skulle bli regn, så har vi en god, vanntett løsning for det!
Sommerfest med Dinner in the sky
Dette må være årets mest unike opplegg for en sommeravslutning, sommerfest eller markering av et jubileum?
Dinner in the sky - en stor opplevelse
Bord kan bestilles både av enkeltpersoner og bedrifter. Det er inntil 32 plasser per bordsetting, 4 ved hvert bord.

Sikkerheten i høysetet

Sikkerhet er bokstavelig talt i høysetet her. «Dinner in the Sky» er designet i samsvar med EN 13814-normen, og våre produkter er bygget i Belgia under streng kontroll av TUV (teknisk overvåkingsforening). Alt blir nøye prosjektert, bygget og kontrollert for å kunne garantere at sikkerheten er ivaretatt, og følger de til enhver tid gjeldene regelverk.

Våre gjester og ansatte skal alltid føle seg hundre prosent trygge. Det faktum at sikkerheten blir forskriftsmessig ivaretatt i alle ledd er en av grunnene til at «Dinner in the Sky» per dags dato har fått autorisasjon i over 60 land som for eksempel Frankrike, Canada, Australia og Israel som har noen av de strengeste reglene innenfor sikkerhet.

Be om tilbud på vanlig bordbestilling – eller et større opplegg – ved å fylle inn det lille skjemaet her

Dinner in the Sky