Dadson

Dadson band live
PARTYBAND eller DUO:
Dadson er et moderne partyband med musikk for to generasjoner. Med far og sønn som profesjonelle musikere i samme band, vinner dette tøffe festbandet både unge og voksne hjerter.  Her får du et partyband som løfter festen i taket med både moderne poplåter og rock’n roll-hits helt fra 50-tallet!

Publikumssjarmøren Jonathan Liljedal har gjort seg bemerket på svensk TV med deltakelse i både Idol, ArtistJakten og Ladies Night Live. Når han nå har dannet band sammen med faren, Togga Liljedal, som har levt av musikk i hele sitt liv – har de skapt en partymaskin for to generasjoner.

Dadson-duo-liveJonathan og Togga kommer sammen med de to rutinerte musikerne Mattias Brun på keyboards og sang, og Andreas Erikson på trommer og sang. De kan stille med en moderne lyd- og lyssrigg for opp til 150 personer.

Her får dere en fest med allt mellom himmel og jord av god partymusikk med trøkk i, med dansevennlig swingrock fra 50-tallet fram til heftig pop-dunk fra dagens lister. Bandet beskriver musikken som en danseglad blanding av ny pop, 90-tallslåter, 80-tallshits, olden goldies og en liten dose hardrrock. En sikker suksess på en fest med folk fra 20 til 55 år. Her er noen eksempler: När vi två blir en, 500 miles, Jenter, Beds are burning, I gotta feeling, Wake me up, Burning Love, Proud Mary, Does Your mother know, Hero, I Love rock n roll, Highway to hell, Michelangelo, Sommartider, Vill ha dig, YMCA og Møkkamann.

DUOVARIANTEN
Har dere et lavt budsjett, kan Dadson – far og sønn – komme som en duo. Da spiller de bass og elgitar, og har med seg trommer og piano “på anlegget”.

Full ut det lille skjemaet her for å få et uforpliktende tilbud på en festkveld med Dadson

Her kan du se en liten video fra Dadson på vei til jobb. Hvis den ikke spiller på din PC, gå til YouTube-versjonen her