Dadson

Dadson
PARTYDUO:
Dadson er en topp, moderne duo med musikk for to generasjoner. Med far og sønn som profesjonelle musikere i samme band, vinner disse kjekke karene både unge og voksne hjerter.  Her får du musikere som løfter festen i taket med både moderne poplåter og rock’n roll-hits helt fra 50-tallet!

Publikumssjarmøren Jonathan Liljedal har gjort seg bemerket på svensk TV med deltakelse i både Idol, ArtistJakten og Ladies Night Live. Faren, Togga Liljedal, har levd av musikk i hele sitt liv. Sammen har de skapt en real partymaskin for to generasjoner.

Dadson-duo-liveDadson leverer en fest med allt mellom himmel og jord av god partymusikk med trøkk i, med dansevennlig swingrock fra 50-tallet fram til heftig pop-dunk fra dagens lister. Bandet beskriver musikken som en danseglad blanding av ny pop, 90-tallslåter, 80-tallshits, olden goldies og en liten dose hardrrock. En sikker suksess på en fest med folk fra 20 til 55 år. Her er noen eksempler: När vi två blir en, 500 miles, Jenter, Beds are burning, I gotta feeling, Wake me up, Burning Love, Proud Mary, Does Your mother know, Hero, I Love rock n roll, Highway to hell, Michelangelo, Sommartider, Vill ha dig, YMCA og Møkkamann.

Duoen kan stille med en moderne lyd- og lyssrigg for opp til 150 personer.

Full ut det lille skjemaet her for å få et uforpliktende tilbud på en festkveld med Dadson. Har dere et litt større budsjett, kan Dadson også stille med et komplett, 5 manns band.

Her kan du se en liten video fra Dadson på vei til jobb. Hvis den ikke spiller på din PC, gå til YouTube-versjonen her