Copy & Paste

Copy & Paste partyband

PARTYBAND:  Pop og rock står i sentrum når dette tøffe, svenske bandet entrer scenen. Copy & Paste er et av de gode partybandene som også har moderne poplåter på repertoaret, i tillegg til slagere vi husker fra 80-tallet og fram til i dag. Bandet stiller med fem gode og rutinerte musikere på scenen – deriblant to spreke jenter. Dermed får vi både mannlig og kvinnelig vokalist med i pakken.

Av låter, kan du få musikk som for eksempel I gotta feeling/Black Eyed Peas, Locked out of Heaven/Bruno Mars, Sensuella Isabella/Thomas Ledin, Can’t get you out of my head/Kylie Minouge, Sweet Dreams/Eurythmics, Don’t stop me now/Queen, Every little thing/Carlene Carter, Rebel Yell/Billy Idol, Michelangelo/Bjørn Skifs, Down Under/Men at work, Moves like jagger/Maroon5, Bad Romance/LadyGaga, Beat it/Michael Jackson og mye mer!

Dette er et band for de som ønsker seg en kombinasjon av moderne og litt eldre popmusikk. Det er ikke en stor andel av bugg og swing på repertoaret her, og settlista er kjemisk fri for «dansbandslåtar».  Men til gjengjeld får dere en pakke med et mer moderne repertoar, 5 gode musikere og bra trøkk.

Bandet kan stille med komplett lyd- og lysanlegg for inntil 150 pers, og dermed være selvgående på dette.

Nedenfor kan du se en video fra en av bandets konserter. Her er alt live og uredigert!

Klikk her for å be om tilbud på Copy & Paste, eller tilsvarende band.