Borderland

PARTYBAND: Borderland spiller rock, country, pop og dansemusikk. Dette gir bandet stor bredde og variasjon. Det allsidige festbandet har evnen til å tilpasse seg om det er et hæla-i-taket-orientert publikum eller om gjestene er mest opptatt av å få seg en god dans.

Borderland har kanskje landets mest varierte repertoar. De spiller pop, country, rock, country og norske allsangslagere – i tillegg til partypop med dunk i á la Staysmann & co. Her får du festmusikk fra Bon Jovi, Bryan Adams, Hellbillies, Brad Paisley, Postgirobygget, Jahn Teigen og mange flere. Også nyere hits fra topplistene dukker opp. I tillegg har de medleyer over både 80-tallshits, Kiss-låter og annen moro som løfter festen. Og alt er er ytterst dansbart.

Borderland ledes av Ole Kristian Ruud, som også er opphavsmannen bak låtene bandet har utgitt. Han kan også bookes alene, eller som duo under navnet Borderbros.

Siden starten i november 2009 har bandet spilt på alt fra 20- til 80-årslag til grendefester og julebord. De har delt scene med både Eldar Vågan og Stage Dolls.  Hitlåtene serveres som en taktfast tidsmaskin i musikkens tegn, etter prinsippet ”alle skal få” – her blir det fest og moro uansett alder og sinnsstemning.

LYTTING OG VIDEO BORDERLANDS EGNE LÅTER:
Dette er sommerlåta «Baby bare du er med»
Afterski-låta «Hu trur hu eier Afterski’n» på Spotify HER.
Her er videoen til deres populære «Spell Møkkamann Med Plumbo»
Se deres egenproduserte countrypop-låt «Rollercoaster Ride» 
og videoen til «Dronninga av Campingplassen» med Tore Halvosen fra Ole Ivars!

Legg inn dato etc i svarskjemaet her, så får du et uforpliktende tilbud på å booke Borderland til din fest!