Borderland

PARTYBAND: Borderland spiller rock, country, pop og dansemusikk. Dette gir bandet stor bredde og variasjon. Det allsidige festbandet har evnen til å tilpasse seg om det er et hæla-i-taket-orientert publikum eller om gjestene er mest opptatt av å få seg en god dans.

Borderland har kanskje landets mest varierte repertoar. De spiller pop, country, rock, country og norske allsangslagere – i tillegg til partypop med dunk i á la Staysmann & co. Her får du festmusikk fra Bon Jovi, Bryan Adams, Hellbillies, Brad Paisley, Postgirobygget, Jahn Teigen og mange flere. Også nyere hits fra topplistene dukker opp. I tillegg har de medleyer over både 80-tallshits, Kiss-låter og annen moro som løfter festen. Og alt er er ytterst dansbart.

Borderland består av Ole Kristian Ruud på gitar/keyboard og sang, Eirik Langnes Ulvo, Ole Viggo Møllerbråten og Tom André Johnsrud.  Tre i bandet synger og korer.

Siden starten i november 2009 har bandet spilt på alt fra 20- til 80-årslag til grendefester og julebord. De har delt scene med både Eldar Vågan og Stage Dolls.  Hitlåtene serveres som en taktfast tidsmaskin i musikkens tegn, etter prinsippet ”alle skal få” – her blir det fest og moro uansett alder og sinnsstemning.

LYTTING OG VIDEO BORDERLANDS EGNE LÅTER:
Dette er sommerlåta «Baby bare du er med»
Afterski-låta «Hu trur hu eier Afterski’n» på Spotify HER.
Her er videoen til deres populære «Spell Møkkamann Med Plumbo»
Se deres egenproduserte countrypop-låt «Rollercoaster Ride» 
og videoen til «Dronninga av Campingplassen» med Tore Halvosen fra Ole Ivars!

Legg inn dato etc i svarskjemaet her, så får du et uforpliktende tilbud på å booke Borderland til din fest!