BorderBros

Partyduo som løfter festen
Borderbros er en partyduo som løfter festen i taket!

PARTYDUO:  «Borderbros» består av to skikkelige entertainere som begge synger, spiller gitar og keyboard. Med komp fra anlegget høres de ut som fullt band. Gutta opererer med trådløse mikrofoner, slik at de kan bevege seg rundt i salen, og få alle gjestene med på moroa.

En effektiv partyduo

Ole K Ruud og Tom Andre Johnsrud har mange års efraring fra ulike band. Nå har de slått seg sammen med mål om å danne Norges tøffeste partyduo! De spiller et repertoar som består av god, moderne popmusikk, norsk og internasjonal rock, swing og dansevennlige countrylåter. Her er det noe for enhver smak – men levert med trøkk og smittende energi.

Duoen kommer med en skikllelig lysrigg, og er det plass til det, følger også lysanlegg og sceneteppe med i pakken. Her ligger alt til rette for en skikkelig dansefest, med mye allsang og høy stemning.

Guttene alternerer på å synge. Ole K har en solid stemme for country og rock, mens Tom Andre har en gullstrupe for moderne poplåter fra hitlistene.

Ole K Ruud er mannen bak partyhitene «Dronninga av Campingplassen» (se video her) og «Hu trur hu eier Afterski’n» (se video her). På ledige kvelder tar han også på seg enmannsjobber med stor suksess. I vinter har han bla. hatt en mengde oppdrag på Storefjell. Her lager han alltid kjempeliv, og blir booket om og om igjen.  Men nå er det partyduoen Borderbros – og bandet Borderland – som gjelder.

PartyduoTilbakemelding

Borderbros var VELDIG bra for oss på pubkveld på lokalet. De passet utmerket inn i miljøet og tilpasset seg publikum gjennom kvelden. Har fått veldig gode tilbakemeldinger, inkl. fra flere av gjestene som har litt ekstra peiling på musikk. Observerte et par kompiser normalt som aldri danser – i full sving på gulvet utpå kvelden! 😊  Frontfigur Ole K var også en veldig grei type å forholde seg til gjennom hele prosessen (og det samme gjelder også Underholdningssjefen).  Takk for god og fengende musikk!
Eva, Trysil, Påsken 2018