Blå Caps Impro

Blå Caps Impro

HUMORINNSLAG: Improteater er en trendy og morsom underholdningsform. Her er du garantert at ingen har «sett den før», siden alt foregår helt uten manus!  «Blå Caps Impro» kommer med humoristiske og fartsfylte innslag, og sørger for at dere får et selskap helt utenom det vanlige.

I Norge har «impro» som sjanger blitt svært populær i Norge siste årene, både på TV og på scenen. Nå kan du få et friskt show «rett i fanget» på ditt selskap!  Blå Caps Impro er en ung og kreativ gjeng som har spesialisert seg på å lage morsom, impulsiv underholdning i samspill med dine gjester.

Om Blå Caps Impro

Medlemmene av Blå Caps Impro er alle populære frilansaktører i kulturlivet i Norge, og har underholdt på flere scener og kulturhus. De er blant annet en del av produsentmiljøet i Kulturkollektivet og er ikke bare gode på improteater – men er også musikalsk dyktige, både med og uten instrumenter. På kort tid har de rukket å spille under flere events, festivaler, show og andre arrangement.  De var blant annet «den røde tråden» i Norges Største Reunion, og har krydret Kongsfestivalen og Martnsshowet.  Du kan kanskje ha opplevd dem under et av deres fulle hus med forestillinger på Dattera til Hagen i Oslo, eller på Kafé Bohem i Kongsvinger?

Impro – hva er det?

Du kan ha sett improteater i kjente programmer som Who’s Line Is It Anyway, NRK Underholdning eller fra teater som Det Andre Teatret i Oslo.  Impro betyr enkelt og greit at sketsjene lages der og da, uten manus, der publikum bestemmer hva de ønsker å se. Dette krever at det er kreative, skolerte og litt gærne artister som drar showet. Med Blå Caps Impro får du alltid en morsom og underholdende opplevelse.

Tema og stilart varieres fra sketsj til sketsj. Ensemblet drar i gang ulike musikalske og dramatiske innslag og scener, helt improvisert. Plutselig får du en russisk partyvise midt i en scene om da Erna Solberg og Jonas Gahr Støre møttes på blinddate for første gang – eventuelt noe helt annet! Det er nemlig dere som publikum som bestemmer innslagene fra gang til gang – der og da!

Kontakt oss

Blå Caps Impro kan brukes på forskjellige måter:
– Med flere innslag gjennom en festmiddag – der de serverer improshow mellom rettene.
– Som konferansierer med relevant galskap for oppdragsgiver
– Eller med et helt eget improshow på inntil 90 minutter!

Ønsker du å vite mer om Blå Caps Impro – eller få et uforpliktende tilbud – fyller du bare ut vårt kontaktskjema her.

Blå Caps Impro show

Blå Caps Impro show

Blå Caps Impro på Dattera