Olabil-løp

Sommerens morsomste aktivitet

AKTIVITET:  Hvilket lag bygger den tøffeste ola-bilen? Og hvem vinner Rally Sweden etterpå?  Vi stiller med deler, gode hjul, verktøy, speaker og festmusikk. Dere stiller med godt humør og konkurranseinnstinkt!

Vi rigger til rallyfest på det konferansehotellet du har valgt, eller på arbeidsplassen om dere har en romslig parkeringsplass. Gruppen møtes til aktivitetpå tidlig ettermiddag. Her blir dere møtt av mekanikeren «Mikke Mekk», som tar dere med til sin hemmelige bilfabrikk – hvor «Tommy Turbo» og hans assistenter står klare, ikledd komplette rallyantrekk. Motormusikk fra lydanlegget og bidrar til stemningen. Tommy Turbo viser gjestene verkstedsteltet, som er stylet i skikkelig rallystil. Han er oppriktig glad for å få kompetent hjelp i verkstedet – han holder nemlig på å bygge årets vinnerbil til Rally Sweden!

olabil er moro
Du får ikke bedre moro enn den du lager selv, sies det. Vi hjelper dere bare skikkelig godt i gang!

Vi deler dere inn i passe store lag, som får følgende utfordring: Å bygge årets vinnerbil! Vi har med komplette utstyrspakke med hjul, tilpassete plater og annet nødvendig utstyr. På en egen dekorstasjon kan gruppen style bilen, med klistremerker og andre effekter. Morsomst resultat får vi om oppdragsgiver har med egne logoer/klistremerker til formålet.

Ved ”depot-teltet” setter vi fram drikke av ulike slag, noe knask, litt kaffe og kanskje rundstykker – for drivstoffpåfyll underveis. Vi har med oss noen ståbord og sittplasser i teltet. Festlig «motormusikk» ligger i lufta hele veien.

olabil er moro
En aktivitet full av latter, heiarop og samarbeidsglede!

Når ekvipasjene er ferdigbygde, er det naturligvis klart for RALLY! Men først skal bilene presenteres, og alle morsomme finesser beskrives. Presentasjonen avgjør startrekkefølgen, og det utloves dessuten en spesiell premie for beste/mest originale beskrivelse. Før rallystart skal lagene peke ut to menneskelige motorer og en sjåfør. Vi kjører på flatmark. På angitte steder skal evipasjen bytte fører og motorer. Konkurransen innledes med et forsøksheat, som senere leder til en finale. Resten av deltakerne utgjør et entusiatisk publikum, og vår speaker fyrer opp stemningen.

Vinnerlaget kåres med en stor og festlig seierseremoni, med musikk og fanfarer. Vinnerlaget får naturligvis en real pokal, og vi deler vi ut flere morsomme ekstrapremier til de som har bidratt på ulike måter.

Klar, ferdig, olabilløp!
Konkurranseinnstinktene varmes opp i en utradisjonell aktivitet.

Vi kjører aktiviteten på det konferansehotellet dere velger å bruke. Ikke avhengig av bakke – vi kjører på flatmark – det går fort nok i massevis! Programmet varer i 2,5–3,5 timer, og kan gjerne suppleres med to partytrubadurer, DJ eller band for full fest etterpå.

Underholdningssjefen leverer Olabilløp i samarbeid med svenske Projecta AB, som kommer med byggesett, teltpaviljonger, benker, ståbord og seierspall. For pris, fyll inn det lille skjemaet her, så kontakter vi deg for mer informasjon.