TURBOTITS

Turbotits er et jenteband som spiller 80-tallsmusikk

80-TALLSMUSIKK: Spenstig, svensk jentetrio som gir deg herlig 80-tallsmusikk med gjennomført pastellimage! Repertoaret er spekket av udødlige minner fra Bananarama, Eurythmics, Belinda Carlisle, Fleetwood Mac, Billy Joel, Prince, Kim Carnes, The Bangles, Madonna, Kim Wilde, A-ha, The Buggles og mange flere.  Det bys på neonfarget nostalgi fra de sprayfylte puddelrockernes tiår – en epoke i musikkhistorien som hadde litt ekstra av alt!

De tre musikerne Åsa, Jolene och Marlene har vært aktive i ulike musikkprosjekter de siste 20 årene. Dette har gitt dem god erfaring, naturlig pondus og en dose ydmykt fandenivoldskhet som smitter. Turbotits stiller med et nøye gjennomarbeidet repertoar, og den musikalske kvaliteten kommer alltid i første rekke. Deretter settes fokus på image og ytre virkemidler som gir en herlig helhet. 

Besetningen er bass, trommer och gitar, og alle tre synger – flerstemt vokal er en sentral del av Turbotits’ image.  Til tross for at sceneklærne er glitrende og rosa, har bandmedlemmene mye bein i nesa. Foruten det musikalske er jentene så rutinerte at de selv kan betjene all teknikk som skal til for å rigge til en bra konsert, om det er et mindre arrangement. Dette gjør at de kan stille relativt rimelig i mindre selskaper.

TURBOTITS kommer gjerne med eget lyd- og lysanlegg. 

Du kan høre en lytteprøve på Turbotits live her.

 

Dette er et utdrag fra repertoaret til Turbotits:
Eurythmics – Sweet Dreams Are Made Of This
The Buggles – Video Killed The Radiostar
Bananarama – Venus
The Bangles – Walk Like An Egypthian
A-ha – Take On Me
Baltimora – Tarzan Boy
Nena – 99 Luftballons
Blondie – Heart Of Glass
Wax – Bridge To Your Heart
Kylie Minouge – So Lucky
Pseudo Echo – Funky Town
Kim Carnes – Bette Davis Eyes
Billy Joel – We Didn’t Start The Fire
Kim Wilde – Kids In America
Belinda Carlise – Heaven Is A Place On Earth
Madonna – Material Girl
Fleetwood Mac – Go Your Own Way
Billy Ocean – Get Out Of My Dreams
Kim Wilde – Keep Me Hanging On